0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Szállítási költség és fizetési módok

A szállítást minden esetben az MPL Zrt. végzi. A rendelések feladástól számított 2 munkanapon belül kerülnek kiszállításra. A munkanapokon (hétfőtől - péntekig) 12:00 óráig beérkezett rendeléseket általában még aznap feldolgozzuk, és a csomagokat átadjuk a szállítást végző cégnek.

  • 30.000 Ft alatti vásárlás esetén 1400 Ft a szállítás díja, mely ÁFA mentes
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén a házhozszállítás INGYENES

Nagyon fontos! Csak sértetlen, külső behatástól mentes csomagot vegyen át a kézbesítőtől!
Amennyiben láthatóan kívülről sérült a csomag, minden esetben közösen kell kibontani a Magyar Posta Zrt. MPL alkalmazottjával és a tartalmáról, mint mennyiség, mint törés, sérülés szempontjából jegyzőkönyvet kell felvetetni. Ennek hiányában a szállításból adódó károk megtérítése nem lehetséges!

Utánvétes MPL postai csomag:

A termék házhozszállítása postai kiszállítással történik, jelenleg utánvéttel (a csomag átvételkor kell fizetni). Ennek a legmagasabb a postaköltsége, mivel a készpénz kezelésért a Magyar Posta plussz összeget számít fel. Ebben az esetben a postásnak kell kifizetni a termék és a postaköltség árát. Amennyiben a futár nem tudja Önnek átadni a csomagot, értesítést hagy és a helyi postán lehet átvenni a küldeményt.

MPL postán maradó csomag: 

Az MPL postán maradó szállítással kért csomagot nem viszik ki a megadott címre, az MPL rendszere SMS és email értesítést küld a csomag azonosító számával, melyben tájékoztatja a címzettet arról, 
hogy részére küldemény érkezett.
A küldeményt a lakcím szerinti illetékes postán lehet átvenni a KÖVETKEZŐ munkanaptól kezdve még 10 napon át, az SMS/email értesítésben szereplő azonosítószám megadásával.

FONTOS: A postán maradó szállításhoz szükséges a mobil telefonszám megadása, mert a postán kizárólag a csomagszám birtokában adják ki a küldeményt még a címzett részére is!
Ha nem a címzett megy be a csomagért a postára, akkor a megbízott személynél legyen meghatalmazás és a csomagszám is! 


MPL ügyfélszolgálat, csomaginformáció: 06-1/333-7777 vagy 06-40/46-46-46 (8-17 óráig), 
e-mail: customer.service@posta.hu

 

A csomagok kiszállítása munkanapokon 8-17 óra között történik. Ha a csomag kiszállítását nem a saját lakcímére, hanem munkahelyi címre kéri, akkor a pontos szállítási adatnak tartalmaznia kell a Cég vagy Intézmény nevét is.

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.