0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Üdvözöljük az útkeresők népes táborában!  

Sokszor nekifutott már a fogyókúrának, de nem lett meg az eredménye? Hamar alábbhagyott a kitartás? Esetleg volt eredménye az erőfeszítéseinek, de csak rövid ideig volt fenntartható?

Legyen a változásod egészséges! Az életmódbázis csapata egy új irányt szeretne megmutatni azok számára, akik elszánták magukat életük megreformálására. Nem csak változtatni szeretnének életvitelükön, hanem meg is szeretnék tartani az életmódváltás által megszerzett egészségesebb, energikusabb és nem utolsó sorban vonzóbb énjüket.

A mi "HITVALLÁSUNK" az, hogy a mai kor emberének szüksége van a felvilágosításra, saját teste működésének megismerésére. Hatalmas jelentősége van a megelőzésnek, azaz a prevenciónak! Lényege egy olyan gondolkodásmód kialakítása, mely a mindennapok szintjén fordít figyelmet az egészséges életmódra – tehát a helyes táplálkozás és testmozgás mellett az egészségmegőrzés egyéb elemeire is. Az életmódbázis oldalunk létrehozásának célja az volt, hogy utat mutassunk, megtanítsuk és rávezessük az életmódváltást igénylő embereket arra, hogy ezen új életforma hogyan válhat mindennapjaink részévé erőfeszítések nélkül. Valamint segítsünk felismerni az életmódváltás és a prevenció jelentőségét. 

Éljünk minőségi és tudatos életet az egészséges életmód jegyében!

Hiszünk abban, hogy az egyes módszerek összeválogatva együtt jobban szolgálják a gyógyulást, segítenek a megelőzésben  és nem utolsó sorban az életmódváltás sikerében. Ha nem megfelelően végezzük szervezetünk felkészítését, akkor az olyan, mintha mérgezett földbe vetnénk magot. Vagyis, ha nem támogatjuk a májműködést, az emésztőenzimeket, akkor nem érjük el a kívánt hatást. A sorrend, a komplexitás és a ráfordított idő egyaránt fontos, ezek együttesen vezethetnek eredményre. Az elmúlt évek tapasztalataival, megszerzett tudásunk és természetgyógyászunk szakamai közreműködésével, felállítottunk egy könnyen követhető módszert. Nagyon fontos lenne minden embernek, legalább egyszer alkalmazni ezt a módszert különösen, ha elszánta magát az egészséges életmód követésére.

Ismerje meg azt az 3 lépést, amit feltétlenül tegyen meg saját egészsége érdekében!

Ez pedig nem más, mint a Méregtelenítés - Béltisztítás - Regenerálás három pillére, ami mellesleg a természetgyógyászat alapja is! Ezen három összetevő alkalmazásával és tanácsainkkal sikeresen belevághat az életmódváltásba! Ráadásként ez segíthet helyreállítani sejtjei épségét, hatékonyabb emésztést, felszívódást és nem utolsó sorban erősebb immunrendszert eredményezhet Önnek.

1. lépés: MÉREGTELENÍTÉS - A méregtelenítés segíti szervezetünk kémiai, fizikai és lelki egyensúlyának összehangolását. Ez nem egy kitalált divathóbort, hiszen szervezetünk is folyamatosan méregtelenít: a májunk, a veséink, és a beleink egyik legfontosabb feladata a nem kívánatos anyagok kiválasztása, átmeneti tárolása, majd kiürítése. Azonban a napi stressz, a sok adalékanyaggal kezelt élelmiszerek, az egyoldalú táplálkozás, a gyógyszerek fogyasztása, a levegő szennyezettsége - és még sorolhatnánk - mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a méreganyagok felhalmozódjanak szervezetben. Több kutatás is kimutatta már, hogy a szervezetbe bejutó toxinok számos egészségügyi problémát okozhatnak, mint az emésztőrendszeri megbetegedések, depresszió, allergia és különböző nőgyógyászati problémák. Ha sokáig szeretnénk egészségi problémák nélkül, életminőségünket megőrizve élni, oda kell figyelnünk a rendszeres méregtelenítésre.                                                                                                                                                                                              

Mielőtt azonban bármilyen méregtelenítő kúrát kipróbálna, bemutatjuk Önnek a méregtelenítés királyát az algákat!

A méregtelenítés és a lúgosítás nem válik ketté, abban az estben, ha olyan étrend-kiegészítőt választunk, ami az összes kiválasztó-szervet megdolgozza. A mikro algákat a WHO tökéletes tápláléknak minősítette, mert különlegesen magas a hasznos anyag tartalma. Több, mint 4000 olyan különböző, az ember számára hasznos, beépíthető molekula és vegyület van benne, mely jelenlegi tudásunk szerint egyetlen növényben sincs. Tele vannak esszenciális aminosavakkal, zsírsavakkal, vitaminokkal, enzimekkel. Mind a 8 esszenciális aminosav megtalálható benne, amelyre az emberi szervezetnek szüksége van. A méregtelenítés hasznos kiegészítője a Chlorella (Chlorella vulgaris), ami egy egysejtű kis alga. A Chlorellát teljes értékű táplálékként tartják számon, mely gazdag fehérjében, karotinoidokban, enzimekben (pepsin) és klorofillban. Rostokban is gazdag, így javítja a belek mikroflóra produkcióját, így megszűnhet az ételek iránti sóvárgás, valamint javul a tápanyagok felszívódása is. Éppen ezért, nagyon hatásos a szervezet méregtelenítésében, azon belül is elsősorban a nehézfémektől való megszabadulás terén. A spirulina kiemelkedő klorofill és ásványi anyag tartalmának köszönhetően lúgosít, antioxidáns hatású, különösen hasznos méregtelenítéskor. 

                                                      

Figyelmeztetés: Nagyon fontos, hogy kismama ne kezdjen bele a méregtelenítésbe, ezt a várandóság előtti időszakra és a szoptatás utánra kell időzíteni. A 18 éven aluli gyermekeknek sem ajánlott a méregtelenítő kúra, mert nem tudnák az ehhez szükséges mennyiségű vízfogyasztást betartani!

2. lépés: BÉLTISZTÍTÁS - Bélrendszerünk állapota határozza meg ellenálló képességünket a vírusokkal, fertőzésekkel szemben. Normál esetben, amikor a táplálék végighalad a tápcsatornán a hasznos anyagok felszívódnak, a maradék kiürül a szervezetből. A salakanyag egy része azonban lerakódhat a vastagbél falán, ami akadályozza a tápanyagok felszívódását, ráadásul számos káros baktérium és parazita éppen ebben a közegben érzi legjobban magát. Egy hatékony és kíméletes béltisztítás alkalmazásával kitisztíthatja bélrendszerét a káros lerakódásoktól, visszakaphatja életkedvét, mellékhatásként pedig megszabadulhat néhány felesleges kilótól is. 

A természetes béltisztítás folyamatában nincs jobb megoldás, mint a rostok. A vízben oldódó és nem oldódó rostok nagyon sokat segítenek a beleknek, mert a nagy mennyiségű salakanyagot szó szerint kisöprik a belekből, ahogy áthaladnak a bélcsatornán. Ezáltal a bélfunkció rendszeressé és normálissá válik. Azok számára, akik tudják, milyen fontos a tisztítás rostokkal, de nem tudják természetes élelmiszerek által elfogyasztani az ajánlott rostmennyiséget, tanácsos minőségi, természetes alapanyagú rost kiegészítőket enni.

                                                            

Bizonyos élelmiszerek bakteriológiai, virológiai rizikót és parazitákat hordozhatnak. Ezért a béltisztítás során ezt az irányt sem szabad kihagyni. A paraziták jó része szabad szemmel láthatatlan, ezért sokan azt hiszik, hogy a szervezetükben biztos nincsenek jelen. Ügyesen álcázzák magukat, így az immunrendszer nem indít támadást ellenük. Táplálék után kutatva vándorolnak a szervezetben, bizonyos szövetekben, érfalakon és szervekben megtelepszenek, kolóniákat alkotnak, amelyek, ha kellő táplálékhoz jutnak, tovább szaporodnak, növekednek. Amikor a paraziták megtelepednek a vastagbélben, részben elszívják az értékes tápanyagokat előlünk, valamint meggátolják ezek felszívódását, de hozzájárulnak a káros baktériumok elszaporodásához, ami a bélflóra egyensúlyának felborulásával jár. 

                                                               

Paraziták ellen használható torma, a grapefruit mag, a Pau d’arco, illetve a papaya, az örménygyökér, a kurkuma, sőt a kutyabenge és a diófa levél is. A hatékony parazita elleni védekezés elkerülhetetlen része a szénhidrátban szegény diéta. Mind az édesítőszereket (cukor, méz), mind az összes gabonát, amely az emésztés során cukrokra bomlik, átmenetileg kerülni kell. 

3. lépés: REGENERÁLÁS - Miután a méregtelenítéssel megszabadítottuk szervezetünket a káros toxinoktól, és a rostokkal kellően megtisztítottuk belsőnket, jöhet a befejező fázis, a regenerálás probiotikumokkal, azaz a távozott "jó baktériumokat" visszapótoljuk szervezetünkbe.                                                                                                                                                                                                   

Baktérium készítményeket legyengített vagy élő bélbaktériumokkal a természetgyógyászatban már évek óta alkalmaznak. E kezelések célja a nem kívánatos bélbaktériumok kiszorítása vagy létszámuk csökkentése, a természetes, egészséges bélflóra visszaállítása. A legtöbben nem is sejtik, hogy a bélrendszer nemcsak az emésztés és a felszívódás helye, hanem fontos immun-szerv is. A civilizált életformának köszönhetően sokaknál komoly emésztési zavar és bélflóra-károsodás van jelen, amit szinte észre sem vesznek, mert az enyhe puffadás és teltségérzetnek nem tulajdanítanak nagy jelentőséget. Agyonterhelik emészthetetlen zsírokkal, sok cukorral, fehérjével szervezetüket. Nem visznek be elegendő rostot, ami jelentősen megkönnyítené munkáját. Hiányzik még a rendszeres sport és a bő folyadékbevitel is, hogy feladatát tökéletesen el tudja látni – s bár ezekről sokat hallunk, mégsem vesszük komolyan. Ha a bélflóra károsodik, akkor nemcsak az emésztés szenved kárt, hanem romlik a létfontosságú anyagok (vitaminok, ásványok, aminosavak, nyomelemek) felszívódása is. A szervezet emiatt megtelik salak- és méreganyagokkal, és a sejtek funkciója, regenerálódó képessége romlik, felgyorsulnak az öregedési folyamatok, csökken a teljesítőképesség és romlik a betegségekkel szembeni ellenállás. Ezért első lépésként hozzuk rendbe bélflóránkat!

+1 Enzimterápia - Ez lehetséges magas enzimtartalmú étrend valamint étrendkiegészítők segítségével. Elsősorban növényi és friss állati enzimfehérjéket tartalmazzanak a készítmények.

Az enzimek nélkül egyetlen életfolyamat sem játszódhatna le. Ezek az anyagok egyszerre életelixírek és orvosságok. Az enzimek minden sejtünkben megtalálható, fehérje természetű óriásmolekulák. Olyan biológiai katalizátorok, melyek az életfolyamatok fenntartásában (sejtosztódás, fehérjeszintézis, energiatermelés, bio-molekulák előállítása és lebontása, tápanyagok lebontása stb.) nélkülözhetetlenek. A velünk született enzim-készlet genetikailag meghatározott, így egyes enzimek hiánya örökletes tényező lehet. A legjobban ismert fontos enzimek az emésztőenzimek, melyek között az 5 legfontosabb: amilázok, lipázok, proteázok, cellulázok, laktázok. 

                                              

Tehát, teljesen egyértelmű, hogy az enzimek szervezetünk létfontosságú építőelemei, azonban a kor előrehaladtával nem termelődik belőlük kielégítő mennyiség. Ahhoz, hogy ugyanannyi enzimhez jussunk hozzá az ennivalókból, mint amennyi a tabletták napi adagja, naponta három és fél kiló ananászt kellene megennünk és persze  frissen, azaz hatóanyagait még nem károsította a szállítás és a tárolás. Éppen ezért, azokat az emésztőenzimeket, amelyeket szervezetünk nem-, vagy nem megfelelő mennyiségben állít elő, mindenképp pótolnunk kell. Ilyenek az ananász, az avokádó, a szőlő, a papája, valamint az áztatott és csíráztatott magvak.

A mai kor emberének napjaink felgyorsult világában – köszönhetően a tömegtermelésnek, a fogyasztói igények megnövekedése miatt  – tápanyagokat tartalmazó étrendkiegészítőkre van szüksége, az egészség fenntartása vagy annak visszaszerzése érdekében. WEBÁRUHÁZUNKBAN található válogatott, kiváló minőségű táplálékkiegészítők, vitaminok, pedig ezt hivatottak segíteni.

                                     

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.