0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

ISMERKEDJ MEG A TÖBB MILLIÁRD JÓFEJ LAKÓTÁRSADDAL !

Az emésztőrendszer egészsége sokkal több mindenről szól, mint gondolnád! Nem csak a rossz emésztésről, haspuffadásról van szó, hiszen ahogy Hipokratész is mondta: „A halál a belekben lakozik”.

Minden itt kezdődik, itt történik ugyanis a vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, zsírsavak és a további anyagok szétválasztása és lebontása. Ez a szervünk blokkolja az oda nem illő organizmusokat is, mint egyes paraziták, kártékony baktériumok és vírusok. Az emberi test mikroorganizmusok segítségével működik, ennek 70 %-a bélrendszerünkben található. Ez a mikroflóra alakítja immunrendszerünket, és ha egészséges egyensúlya felborul az emésztőrendszer gyulladásos betegségeihez vezet. A tartós gyulladás, pedig bizonyítottan összefüggésbe hozható számos krónikus egészségügyi problémával, mint például; az elhízással és a fogyásra való képtelenséggel, krónikus ízületi gyulladásokkal, allergiás megbetegedésekkel, az immunrendszer diszfunkciójával, de különböző idegrendszeri és pszichés problémákkal is. De ide tartozzik még a candida és az ekcéma is!

NEM JÓ az emésztésed, puffadsz esteleg már valamilyen intoleranciád van?

NEHEZEN megy a mozgás, fájdalmaid vannak?

GYENGÉNEK érzed magad, gyakran elkapsz betegségeket?

IDEGES vagy, sokat STRESSZELSZ, gyakran van hasmenésed?

VÁRATLANUL fellángol allergiád, ekcéma jelenik meg bőrödön? Gombás fertőzésed van?

ELEGED VAN, a túlsúlyból ? hogy; mindenhol "kívülálló"; "megbélyegzett"; "kirekesztett" lettél? Nem élvezheted az ízeket, a társaságot, a létedet?!

Tested egy időzített bomba!

Születésünk után steril bélflóránkat kezdetben 95%-ban hasznos baktériumok alkotják. A jótékony hatású baktériumok milliárdjai vigyázzák egészségünket. A tejsavbaktériumok és bifidobaktériumok, az emberi bél mikroflórájának természetes alkotóelemei. Elősegítik az emésztést, részt vesznek a szervezet védekezőképességében. A bélflóra helyreállítása különösen fontos feladat az immunrendszer megfelelő működése miatt, ugyanis az immunrendszer jelentős részét képezik a bélhez kapcsolódó nyirokszövetek. Az egészségtelen táplálkozás, az adalékanyaggal teli feldolgozott élelmiszerek, antibiotikumok, mind pusztítják bélflóránkat. Ennek következményeként szervezetünk folyamatosan gyulladásban lesz.

A " belünk olyan, mint egy kert", ahhoz, hogy egészséges és szép legyen, egészséges talajra van szükség, amihez elengedhetetlen az egészséges táplálkozás. Ahhoz, hogy táplálni tudjuk ezt a talajt először is ki kell gazolni, vagyis javítani kell az emésztést, a tápanyagok felszívódását és vissza állítani a bélflóra egészségét. Ha nem teszünk érte semmit, magától nem fog megoldódni a probléma. Első lépésként a kiegyensúlyozott, vitamindús táplálkozással, a cukor és a finomított szénhidrátok elhagyásával sokat tehet az ember a baktériumflóra egészségéért. DE sajnos van amikor ez már kevés, ISMERKEDJ MEG a probiotikummal !

A PROBIOTIKUM jelentése élőflóra, görög kifejezés, fordítása " AZ" ÉLETÉRT.

A probiotikumok olyan táplálékkiegészítők, melyek az emberi szervezet szempontjából jótékony baktériumokat tartalmaznak. Ahhoz, hogy ezek a probiotikumok elszaporodjanak a szervezetedben és kifejthessék jótékony hatásukat, megfelelő táplálékra van szükségük, ezek pedig a prebiotikumok. Ezek lényegében olyan élelmi rostok, amit az emberi szervezet nem képes megemészteni. Változatlan formában jutnak el a vastagbélig, ahol serkentik a kedvező hatású baktériumok szaporodását. A leggyakoribakk közülük a béta-glükán, a cellulóz, a fructo-oligoszacharidok (FOS), az inulin és a pektin, valamint a tejben lévő laktulóz. A prebiotikumok nem csupán a probiotikumok szaporodását ösztönzik, de fokozzák vitamin előállító képességüket. Ha nagyobb mennyiségben találhatóak a bélben, akkor nő a B7-, a B12-, valamint a K-vitamin termelése is. A szinbiotikumok a probiotikumokat és prebiotikumokat együttesen tartalmazó készítmények, amelyekben ezáltal a fent említett két tényező jótékony hatása összeadódik.

Kísérletek szerint, a probiotikumok alkalmazásának számos előnyös élettani hatása lehet, termékeink célzott élőflórával segítenek a betegségek helyreállításában.

 

MILYEN problémára keresed a megoldást?

Kattints rá>>>

vérnyomás csökkentésben

immunrendszer erősítésében allergia,

ekcéma kialakulásának csökkentésében

fertőzések megelőzésében

hüvelyflóra helyreállításában

gyulladás csökkentő hatás (collitis, IBS)

ásványi anyagok és nyomelemfelvétel javításában

bőr regenerálásban

depresszió, szorongás csökkentésében

kisgyermeknek megelőzésre, hasfájásra

laktóz intolerancia

súlykontroll, edzés

A megoldás, amire milliók vártak, végre megérkezett!
  • A szegedi orvostudományi egyetem kutatóorvosai ÁLTAL megálmodott termékcsaládok!
  • A HAGYOMÁNYOS FERMENTÁLÁS - bélflóra életteliségén alapuló probiotikus termékeink egyedülállóak a világon!
  • TERMÉKSPECIFIKUS baktérium törzsek és jobb felszívódás!
  • DÍJAZOTT magyar termék!
  • GMP minősítés

Probiotikumok a N.I.C.S. kombinált termékeiben; Kattintson>>>

És fenti írásinkat még sorolhatnánk, de "NInCS" az életnek olyan területe, amire a probiotikumok ne lennének kihatással. Mi megértettük, ezért kifejlesztettük napi használatra, megemelt csíraszámban pre- probiotikumot és inulint tartalmazó termékcsaládunkat. Ha Ön is megértette az összefüggéseket, üdvözöljük szeretettel megelégedett fogyasztóink körében, várjuk fogyasztói klubunkban. Tekintse meg OneYear és MediumTerm termékeinekt!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2021 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.