0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

A "napfény vitamin", avagy az immunrendszer bástyája.

A D-vitamin egy olyan mikronutriens, ami az egész szervezet műkődésére hat, így aztán nem is annyira vitaminnak, mint inkább hormonnak tekinthető. Jönnek az esős nyirkos hónapok, na meg a Covid is tombol és ráadásként mindjárt itt az influenza szezon. Mindenhol különböző immunerősítő készítményeket ajánlanak, szedjen C-és D-vitamint, Echinaceát és multivitaminokat. Természetesen mindezek hasznosak, de nem elegendőek az immunrendszer felerősítéséhez. Miért NEM? -MERT, nincs erős immunrendszer egészséges bélflóra nélkül.

Tézis: Magyarország lakosságának 95%-a D-vitamin HIÁNYOS.

Antitézis: A KORONAVÍRUSRA is hatásos lehet az új kisérletek szerint.

Szintézis: Napsütés - Halfogyasztás - TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK

A kialakult Covid helyzet kapcsán ma sokaknak életbevágóan fontos kérdés lett az immunerősítés. Olvassa el az alábbi cikket Kattintson>>>>

IMMUNERŐSÍTÉS!? Lehet hogy MOST nem lesz elég a C-vitamin?! Hiszen NINCS erős immunrendszer egészséges BÉLFLÓRA nélkül!!!

Egyedülálló összetétel D-vitamin probiotikummal!

3:1- ben 4000 NE /nap + vitaminok a nagyobb hasznosuláshoz.

Pre- és 6 féle probiotikum, azaz szimbiotikum együtt!

 

CSALÁDI KISZERELÉS - GYÁRTÓI ÁR - BIZTONSÁG

A DÖNTÉS és családja egészsége az ÖN KEZÉBEN VAN! Ja, és hogy MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ ÁRÚ?! Igen. Garantáltan. ELŐZZE meg a betegségeket!

 

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 3217 Ft/ hónap, hívja tanácsadóját Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, irja meg telefonszámát és visszahívjuk!

*Név:
*E-mail cím:
*Tárgy:
*Üzenet:
 
E-mail küldés

Most ajándékkal!

6 évesnél kisebb gyermeke van? - Ismerje meg a neki való immunerősítőnket! Kattintson>>> Cseresznye vagy Csokis ízben.

Gyakran betegeskedik? - Szabaduljon meg gyorsan a kinzó tünetektől! Kattintson>>>

TUDTAD, hogy 10-ből 9 magyar D-vitamin hiányos?! Kinek kell feltétlenül ellenőriztetni D-vitamin szintjét?

 • Aki gyakran kap el felsőlégúti betegségeket, influenzát.

 • Azoknak, akik kevés időt töltenek napon (gyermek és felnőtt egyaránt)
 • Időseknek
 • Klimax kezdetén álló hölgyeknek
 • Várandós kismamáknak
 • Pikkelysömörben vagy krónikus ekcémában szenvedőknek
 • Autoimmun betegeknek
 • Bármilyen gyulladásos betegségben szenvedőknek
 • Magas vérnyomással küzdőknek
 • Daganatos betegeknek, vagy azoknak, akiknek felmenői között volt daganatos beteg
 • Csontritkulásban szenvedőknek
 • Pajzsmirigy problémával küzdőknek
 • Cukorbetegeknek és inzulin rezisztenseknek
 • Azoknak, akik fogyókúra mellett sem tudnak túlsúlyuktól szabadulni
 • Depressziótól szenvedőknek
 • Azoknak, akiknél a várt gyermekáldás várat magára
 • Policisztás petefészek szindrómában szenvedőknek
 • Súlyos máj és vesebetegségben.

Hiányát ma már nem tudjuk megoldani táplálkozással, a napon sem tudsz órákig lenni, ezért pótolni kell! 

D-vitamin: Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. A D-vitaminnak van egy jellegzetessége: kialakulásához a bőrünket érő napsugárzásra van szükség, az ultraibolya sugarak egyikének különösen megvan az a képessége, hogy a bőrön belüli szteroidokat D-vitaminná alakítsa. A vesék és a máj teszik teljessé az ultraibolya sugárzás pozitív hatását és adják meg a lehetőséget a D-vitamin számára, hogy kifejthesse tevékenységét és átalakulhasson aktív formájába. Sokan inkább hormonnak tekintik a D-vitamint, mint valóságos vitaminnak. Azon anyagok egyikének, melyet a belső elválasztású mirigyek állítanak elő. A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

A szervezetben több a kalcium, mint bármilyen más ásványi anyag. A kalcium és a foszfor együttesen felelős az egészséges csontokért és fogakért. Az emberi test kalciumtartalmának főtömege a csontokban és a fogakban található. A felnőtt ember csontjai kalciumtartalmának 20%-a évente felszívódik és újrapótlódik. Felszívódásához a szervezetnek elegendő mennyiségű D-vitaminra van szüksége. Ezen felül fontos feladatot lát el az ingerlékenység szabályozásában és az izomműködésben. Különleges körülmények esetén, mint pl. a terhesség, utánpótlásra lehet szükség. Hozzájárul a izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál véralvadási folyamatokban, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerületátvitelben. A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Ezen kívül szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

A K-vitamin a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. A K2-vitamin természetes formában elsősorban baktériumos erjesztéssel készülő élelmiszerekben, például az érett sajtokban található meg. Továbbá állati eredetű élelmiszerekben fordul elő, mint például libamáj, libacomb és csirkemáj. A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.

A B9-vitamin vagy más néven folsav vízben oldódó vegyület, amely valójában nem egyetlen, hanem több hasonló felépítésű és hatású pteridin-származék. A folsav felfedezéséhez dr. Lucy Wills anémiás embereken élesztővel végzett kísérletei vezettek az 1930-as években.

B-12 vitamin: Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban. A B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál homocisztein-anyagcseréhez.

+ 6 élőflóra és Inulin

Összetevők:

Adagolás: naponta 1 kapszula

Tudta? Ha a D-vitamint kávéval, vízzel vagy gyümölcslével veszi be, akkor annak felszívódása meglehetősen alacsony lesz: mivel a D-vitamin zsírban oldódó vitamin, mindig kell hozzá egy kis zsírt is fogyasztani, ami lehet például avokádó, olívaolaj vagy mandulatej is.

Kiszerelés: 365 darab

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 3217 Ft/ hónap, hívja tanácsadóját Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, irja meg telefonszámát és visszahívjuk!

*Név:
*E-mail cím:
*Tárgy:
*Üzenet:
 
E-mail küldés

Egy összegű megrendelés esetén használja az alábbi linket https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_oyp_d_vitamin_4000_ne&parm_lnkgyut_tncsdoid=68D114000000000000000000

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.