0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Védelem a szívnek, energia testnek!

A Q10 koenzim hozzájárulhat a szív- és érrendszer egészséges működéséhez, az érelmeszesedés megelőzéséhez, a vérnyomás csökkentéséhez, segítheti a szellemi- és fizikai erőnlét növelését. Ezért ajánljuk stresszes életmód valamint fáradtság, szellemi és fizikai megterhelés esetén. Fiatal sportolóknak, vizsgára készülőknek, 30 év felettieknek, mitokondriális megbetegedésben szenvedőknek, a szív megfelelő működéséért, a pajzsmirigy normál működéséért. A koenzim Q10 képes arra, hogy megállítsa, vagy lelassítsa a daganatok növekedését. Mérsékeli a kemoterápia káros mellékhatásait, erősíti az immunfunkciókat és megnöveli az energiaszintet az egészséges sejtekben.

Elmúltál 30?! Biztosan?! Ha elvinnénk 45 éves korodig, és ott rámutatnánk táplálkozási és életmódbeli anomáliáid következményeire, hálás lennél érte?!

Hát a jó hírem az: nem kell 15 évet várj. Orvosok által összeállított - biztonságos készítményünk azonnal rendelkezésedre áll. Szívleld meg tanácsunkat, és légy fitt, lendületes, tettre kész nap mint nap.

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 5400 Ft/hónap, információért hivja tanácsadóját: Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, írja meg telefonszámát és visszahívjuk.

*Név:
*E-mail cím:
*Tárgy:
*Üzenet:
 
E-mail küldés

Ha már vannak szív-, és érrendszeri problémáid nézd meg Szíverősítő vitaminunkat!

A B-vitaminok vízben oldódó vitamincsalád. A B-vitamin valójában nem egyetlen vitamint takar, hanem egy vitaminkomplexet (B2, B6, B7, B9, B12). A B-vitamin csoport tagjai közt nemcsak a vízben oldódás tulajdonság jelent összefüggést, hanem a szervezetünk számos szövetfajtájában végzendő feladatokat egymással összehangolt, szoros együttműködésben látja el.

B1-vitamin: Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához és a szív megfelelő működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A tiamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.

Ecoflax Omega-3 45% linolénsav: Az Omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, azonban a szervezetben betöltött szerepüket csak az elmúlt évtizedekben ismerték fel. Az Omega-3 egyike a két legjelentősebb esszenciális zsírsavnak, azaz a szervezetünk nem tudja előállítani, így külső forrásból, táplálék útján kell beszereznünk.

Q1 és Q10: A Q10-et az emberi szervezet (ellentétben a valódi vitaminokkal) képes szintetizálni, de az életkor előrehaladtával a szervezeten belüli termelődése lecsökken. Olyan természetes anyag, mely testünk minden szövetében megtalálható, és szorosan kapcsolódik a sejtekben a tápanyagokból történő energianyerő folyamatokhoz. Q1 pedig a hatását fokozza, mert aktiválja az energiatermelés során.

+ 6 élőflóra és inulin.

Összetevők:

Adagolás: naponta 1 kapszula

Kiszerelés: 365 darab

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 5400 Ft/hónap, információért hivja tanácsadóját: Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, írja meg telefonszámát és visszahívjuk.

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2021 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.