0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Enzimek, az egészséges emésztésért. 

Az enzimek minden sejtünkben megtalálható, fehérje természetű óriásmolekulák, olyan biológiai katalizátorok, melyek az életfolyamatok fenntartásában (sejtosztódás, fehérjeszintézis, energiatermelés, tápanyagok lebontása) nélkülözhetetlenek.  

Először is tudd: enzimek nélkül nincs a lenyelt falatok feldarabolása - megemésztése.

Ez által nincs vitamin- ásványanyag felszívódás és beépülés. Van viszont felfúvódás, rossz közérzet, migrén akár, és hízás hízás hízás.

Mert ugye a súlytöbblet alapja a funkcionális táplálékok be nem épülése - lánykori nevén vitaminhiány; azaz "újkori - civilizációs" éhezés. Vagy "minőségi" éhezés".

 

Sajnálatos módon az élelmiszerekben lévő színező- és adalékanyagok is nehezítik adott élelmiszer megemésztését. Igy tehát az enzimhiány duplán érződik.

Továbbá az sem segít ha már kevés a gyomorsav - így az élelmiszer rothadásnak indul a béltraktusban - és ez még inkább kívül helyez minket tarsas érintkezéseinken.

 

És hogy mit ajánlunk?!

Biztonságot. Mellékhatás mentességet. Immunrendszer erősödést. Bélflóra felépítést.          

Mindezt két termékkel egyszerűen és hatékonyan. A létező legkisebb befektetéssel.

Ámde hatékonyan.

Kinek köszönhetően: a papaya papain  - az ananász bromélian - és a bors piperin nevű hatóanyagának. Rágótablettánk édesen csípős íze mintegy mennyei ízorgia a sokat szenvedett gyomornak. A mellé bevitt probiotikus D vitamin, pedig fellélegzés a béltraktus életteliségének, az immunrendszer erőnlétének.

 

Ha eddig nem találtad a tökéletes megoldást - most rátaláltál.                                                         

Rendeld meg most>>>https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_mtp_microbiom_rebalance&parm_lnkgyut_tncsdoid=68D114000000000000000000                    

A Rebalance egy ROST készítmény! 9 féle rostot és 3 féle EMÉSZTŐENZIMET tartalmaz!

  • A probiotikumok tápláléka a prebiotikum, a rebalance tehát egy prebiotikum, úgynevezett etetőanyag.

  • A rostok segítik a nap folyamán az egyenletes vércukorszint fenntartását, így a megfelelő szellemi- és fizikai teljesítményt.

  • Nagy duzzadóképességüknek köszönhetően sok folyadékot tudnak magukba szívni, így étkezéskor nagyobb és azt követően elhúzódóbb teltségérzetet eredményeznek, ezáltal az ideális testtömegünk megtartásában is szerepet játszhatnak

  • Gátolják a koleszterin és az epesavak bélből történő felszívódását is, így csökkentik a vér koleszterinszintjét.

  • Gyomorfájás, gyomorsav, bélproblémák, görcsök stb. --> ezekre kiváló megoldás a rebalance

  • ENZIMEKRE, pedig az emésztéshez, mozgáshoz és légzéshez egyaránt szükség van. Meggyorsíthatják a gyulladásos folyamatok lezajlását, segítenek a szervezet  méregtelenítésében. Felelősek a tápanyagok sejtekbe való eljuttatásáért illetve onnan a végtermékek elszállításáért.

A laktulóz egy szintetikus diszacharid, amely D-galaktózból és fruktózból áll. Szájon át bevéve egészen a vastagbélig jut gyakorlatilag változatlan formában, hatását ott fejti ki. A laktulóz hozzájárul a bélműködés gyorsításához.

Nutriose: A dextrin a szénhidrátok csoportjába tartozó és a keményítővel izomér-vegyületek gyűjtőneve, amelyek a keményítő és a cukor között mintegy átmenetet képeznek. A nutriose egy oldódó rost.

Frukto-oligoszacharid (FOS): Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. A frukto-oligoszacharidok vízben oldódó rostok. Ezeket a rostokat az aspergillus nigricans gombafaj szintetizálja cukor vagy szacharóz jelenlétében.

Galakto-oligoszacharid (GOS): Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. A galakto-oligoszacharidok rövid galaktózmolekula-láncokból állnak.

Izomalto-oligoszacharid (IMO): Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. Az izomalto-ogilogszacharid egy nem emészthető rost.

Gumiarábikum: A gumiarábikum vagy arabmézga egyes Afrikában honos akácfajok gumiszerű váladéka. Kémialilag a pektinekkel rokon anyag. 95 %-ban poliszacharid, a fennmaradó részben pedig oligoszacharidek és glikoproteinek elegye. Vízben jól oldódik.

Xilo-oligoszacharid (XOS): Az oligoszacharidok néhány monoszacharidból álló édes ízű vegyületek. A xilo-oligoszacharid vízben jól oldódik, kis molekuláris súlyú, emészthetetlen szénhidrát.

Topinambur (csicsóka): A csicsóka vagy jeruzsálemi articsóka a fészkesvirágzatúak családjába tartozó gumós, évelő gyógynövény. Két, két és fél méter magasra is megnőhet. Észak-Amerikából került be Európába. Közeli rokonságban áll a napraforgóval. Íze hasonlít a burgonyáéhoz, de annál édesebb. Gumói főleg inulint tartalmaznak, keményítőt csekély mértékben. A fentiekben említett 9 rost egyike sem emészthető, bevétel után változatlan formában jutnak el a vastagbélig, hatásukat ott fejtik ki, segítve a jó baktériumok szaporodását.

Bromelain (Ananász kivonat): A bromelain egy természetesen jelenlévő enzim az ananászban. Az ananász Közép- és Dél-Amerikában őshonos növény. Az enzim a papainhoz hasonlóan képes lebontani az állati és emberi fehérjéket

Papain (papaya kivonat): A papain a papaya gyümölcs fehérjebontó enzime. A papaya Közép-Amerikában őshonos növény, de ma már a világ számos pontján megtalálható.

Piperin (Fekete bors kivonat): A piperin egy szerves vegyület, amely sárgás vagy színtelen és erősen borsízű. Ez adja a bors jellegzetes ízét. Neve a bors latin, illetve görög nevéből származik. Segítheti a tápanyagok felszívódását a szervezetben. A fekete bors egy trópusokon őshonos cserje, már az ókortól ismert és keresett fűszer.

Összetevők:

Adagolás: 2 x 1 tabletta

Ez a termék az egyetlen, ami rágótabletta formátumban kapható. A benne lévő piperintől kicsit borsos ízt kap, de nem kell aggódni, nem erőteljes, és ha valaki nem szereti annyira az ízét, szét is lehet törni és egyszerűen folyadékkal lenyelni.

Kiszerelés: 200 darab tabletta

❣️❣️❣️TERMÉKTAPASZTALAT❣️❣️❣️

“Az én egyik nagy kedvencem a
M I C R O B I O M REBALANCE". Akinek valaha voltak gyomor fájdalmai és kipróbálta a rebalance - ot, az utána tuti függő lesz 😅🙏 T. Barbara

A NICS probiotikus termékeket tanácsadó közreműködésével  lehet megvásárolni a gyártótól.

https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_mtp_microbiom_rebalance&parm_lnkgyut_tncsdoid=68D114000000000000000000

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2021 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.