0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Szétvet az ideg, rángatóznak az izmaid? -akkor neked magnézium kell!

A magnézium nélkülözhetetlen ásványi anyag a szervezet számára, idegrendszerünk megfelelő működése szempontjából, emellett a szív számára is elengedhetetlen. Jelenlétében csökken a szívritmuszavar kialakulásának esélye, nő az érfalak rugalmassága. A magnézium – a kalcium mellett – fogaink és csontrendszerünk felépítésében is nagy szerepet kap.

A magnéziumhiány tünetei: Amennyiben szervezetünk a szükségesnél kisebb mennyiségben jut magnéziumhoz, fáradékonyság, ingerlékenység jelentkezhet. Melyhez alvászavarok vagy szorongás is társulhat csökkent koncentrálóképesség, fejfájás mellett. Jelentkezhetnek emellett izomgörcsök, zsibbadás, de jelentősen nő a szívritmuszavarok kialakulásának kockázata is. Egészséges táplálkozás mellett viszonylag ritkának számít a magnéziumhiány előfordulása. Ám a mai rohanó életvitelünk miatt diéta, fogyókúra esetén, illetve bizonyos gyógyszerek mellékhatásaiként felléphet, ezért szükség lehet pótlására.

  • Ismeri-e gyógyszerei mellékhatásait (pl. vízhajtók, egyes vérnyomáscsökkentők)?!
  • Fogyókúrázott-e, vagy volt-e már lázas beteg antibiotikum szedéssel párosítva?!
  • Észrevette már, hogy egy-egy alkohollal töltött alkalom után a migrén erőszakosabb?!
  • Intenzív sport után érzett már hirtelen fellépő izomgörcsöt?!
  • Folyamatos stressznek van kitéve észrevette e már, hogy migrénes rohamai gyakoribbak?!

Nos, mindezek nagyfokú magnéziumvesztéshez vezethetnek.

Nem is soroljuk tovább, hiszen ma már nem kérdés, hogy napi szintű magnéziumpótlásra szorulunk. Megoldást kínálunk inkább. Legyen kiegyensúlyozott, életvidám, energikus általunk!

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 3733 Ft/hónap, hívja tánácsadóját: barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, írja meg telefonszámát és visszahívjuk.

*Név:
*E-mail cím:
*Tárgy:
*Üzenet:
 
E-mail küldés

Magnézium: A természetben elemi állapotban nem fordul elő, vegyületei azonban elterjedtek. Az állati és az emberi szervezetben a vérplazmában 2,4-3 mg %-ban van jelen. A felnőtt ember szervezete kb. 25-30 gramm magnéziumot tartalmaz, melynek a fele a csontokban található meg kalcium-magnézium-foszfát formában, a többi része a különböző szervekben (pl.: máj, izom) fordul elő. Ugyanúgy fontos szerepet játszik az ingerlékenység szabályozásában, mint a kalcium. A magnéziumkészítményeket ne étkezés után vegyük be, mert közömbösítik a gyomorsavat. A magnézium hozzájárul a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz az energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és a normál csontozat fenntartásában. Hozzájárul a normál fogazat fenntartásához, az elektrolit-egyensúly fenntartásához és a normál izomműködéshez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, illetve a normál fehérjeszintézisben.

A B6-vitamin - más néven piridoxin - egy vegyületcsoport, amelynek tagjai rokon szerkezetűek és együtt hatnak. A XX. század harmincas éveinek végén öt egymástól független laboratóriumban lett izolálva. Vízoldékony vitamin, szervezetünk az anyagcsere során nem tárolja, az emésztés után 8 órán belül kiürül. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál fehérje- és glikogén-anyagcserében és a normál cisztein-anyagcserében. A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál homocisztein-anyagcseréhez.

+ 6 élőflóra és inulin

Összetevők:


A termék magas technológiai színvonalon, a nemzetközileg elismert GMP (Good Manufacturing Practice) előírásainak megfelelő gyártási rendszerben készül. Tartósítószer és színezék mentes.

Adagolás: 1 tasak naponta

A magnéziumkészítményeket ne étkezés után vegyük be, mert közömbösítik a gyomorsavat.

Kiszerelés: 365 tasak / doboz, azaz 1 éves adag

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 3733 Ft/hónap, hívja tánácsadóját: barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, írja meg telefonszámát és visszahívjuk.

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.