0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Nézd meg ezt a SZEMvitamint közelebbről!

Szemünk az erős napsugárzás hatásainak éppúgy ki van téve, mint a mára mindennapossá vált több órás tévénézésnek és számítógép monitor használatnak. Látásunk élességéért a szemünkön belül a retina sárgafolt, más néven „makula” felel, melyet ezért is neveznek az éleslátás helyének. A lutein és a zeaxantin a retinában található sárgafolt pigmentjének összetevői. A látásromlás ütemét sok tényező befolyásolja, a legismertebbek az életkor mellett a nem, a szemszín, a zöld növényekben szegény, egyoldalú táplálkozás, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, illetve társbetegségként a cukorbetegség és a magas-vérnyomás kórkép. Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk, ha viszont ez nem megy akkor pótolni kell.

NéZd meg EZT az Írást. Közelebbről KELL?! VAGY távolabbról?!

Nem, nem viccelek. A szem is elfáradhat kései és/vagy sok vezetéstől; folyamatos monitoron dolgozástól; vagy akár kortól is. Ugye nem kell soroljam?! Mit adtál volna meg Luteinünkért - ha még tüneteid előtt kérdezlek?! És mit adsz most - hogy tudod: szemfáradtságod lecsökkenése minden pénzt megér?!

ÉS, még:

  • Hozzájárulhat az éleslátás javításához

  • csökkentheti a makuladegeneráció veszélyét

  • fokozza a szabadgyökök elpusztitásáért felelős enzim munkáját

  • közvetlenül a szemlencsében fejti ki hatását

  • semlegisíti a retinát károsító anyagokat

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 4833 Ft/hónap, hivja tanácsadóját: Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, írja meg telefonszámát és visszahívjuk!

*Név:
*E-mail cím:
*Tárgy:
*Üzenet:
 
E-mail küldés

Lutein: A zsírban oldódó lutein a béta-karotinnal együtt, a karotinoid típusú antioxidánsok vegyületcsoportba tartozik. A lutein elnyeli a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában (a szem fényérzékeny részében) lévő szabadgyököket, amivel csökkenthetik a sárgafolt-degeneráció veszélyét, az idősebb korban jelentkező gyakori szembetegség és látásvesztés fő okát.

A lutein, a zeaxantinnal együtt a retinában található úgynevezett sárgafolt alapvető alkotója. Ezt a két mikrotáp-anyagot a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért csupán megfelelő táplálkozással tudjuk bevinni.

Cink: Ez az ásványi anyag szobahőmérsékleten kékes színű, rideg, fémes elem. Neve a német Zink névből ered, magyarul horganynak is nevezik. Ötvözetek formájában a cinket már az ókorban is ismerték, de magát az anyagot csak 1300 körül állították elő. Emberi szervezetben betöltött szerepére sokáig nem gondolt senki. A szervezetben 2-3 grammnyi cink van, főleg a haj, a szem és a férfi nemi szervek tartalmazzák, de megtalálható még a májban, a vesékben, az izmokban és a bőrben is. A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok, a zsírsavak és az A-vitamin normál anyagcseréjében, valamint a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában. Hozzájárul a normál csontozat, a normál látás, a haj, a köröm és a bőr normál állapotának fenntartásához. Továbbá hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez és a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben és a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.

Szelén: Nevét görög mitológia Hold istennőjéről Szelénéről kapta. Az 1800-as évek végére bizonyították be, hogy nélkülözhetetlen nyomelem a szervezet számára, mivel egy bizonyos glutation-peroxidáz nevű enzimet tartalmaz, mely megvédi a szervezetet a testünkbe került mérgekkel szemben. A szelén csupán 10-15 mg mennyiségben található meg az emberi szervezetben. Az E-vitaminnal kölcsönösen fokozzák egymás jótékony hatását, így hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezenfelül a szelén hozzájárul a köröm, illetve a haj normál állapotának fenntartásához, valamint a normál pajzsmirigy és immunrendszer működéséhez.

E-vitamin: Zsíroldékony vegyület, amely a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izmokban, a vérben, a mellékvesékben és az agyalapi mirigyben raktározódik. Az E-vitamint a XX. század 20-30-as évei közt, a növényi olajok tanulmányozására irányuló kísérletek folytatása közben fedezték fel, majd izolálták, azonban csak a hetvenes években jöttek rá, hogy az ember számára létfontosságú anyagot fedeztek fel. Ellentétben a többi zsíroldékony vitaminnal, az E-vitamin, akárcsak a B-vitaminok vagy a C-vitamin, aránylag rövid ideig marad a szervezetben. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Fekete áfonya kivonat: Az antocianinokban gazdag fekete áfonya kivonata jelentős antioxidáns tartalmú.

A réz az egyik leggyakrabban és legrégebb óta használt fém, melynek jelenléte a szervezetünkben számos folyamat lezajlásához szükséges. A réz a szervezetben hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj és a bőr normál pigmentációjához, az immunrendszer normál működéséhez.

Az A-vitamin zsírban oldódó vitamin. Ahhoz, hogy az emésztőcsatornából felszívódjon, zsírokra és ásványi anyagokra van szükség. Kétféle formában fordul elő az egyik az A-elővitamin, a másik az A-provitamin, amit karotinként ismerünk. Hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr normál állapotának fenntartásához. Részt vesz a normál vasanyagcserében, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Hozzájárul a normál látás fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

+ 6 élőflóra és Inulin

Összetevők:

Adagolás: naponta 1 kapszula

Kiszerelés: 365 darab

❣️❣️❣️TERMÉKTAPASZTALAT❣️❣️❣️
🎤🎬👓🕶👓🕶👓🕶

🤩 Saját tapasztalat:
“RÖVIDLÁTÓ vagyok már gyerekkorom óta és ezért kontaktlencsét viselek.
Pár éve elkezdett romlani a szemem és ezért távollátó szemüvegre is szükségem lett, már nem tudtam könyvet olvasni (nem volt elég hosszú a kezem 😀).

Ez év márciusában kezdtem el szedni a NICS Luteines étrend-kiegészítőt.
Most augusztus van.
MA már szemüveg NÉLKÜL
tudok olvasni.
Még nem 100%-osan tökéletes,
de bízom a további javulásban 🙂"

Köszönjük a tapasztalatod megosztását Anett Rácz által H. Hajnalka!

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 4833 Ft/hónap, hivja tanácsadóját: Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, írja meg telefonszámát és visszahívjuk!

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2021 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.