0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Egészséges, örömteli gyermekkor a "kis szuperhősöknek"!

Minden szülő jól tudja, hogy a közösségben eltöltött 10 hónap egyenlő a különböző fertőzések, betegségek szezonjával. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a gyümölcsök és zöldségek tápanyagtartalma már közel sem olyan mint régen, konyhakész állapotban, pedig még többet veszítenek értékükből. Ezért kiemelten fontos, hogy számukra biztosítsuk a megfelelő vitaminpótlást, hiszen ezek hiányában csökken a szervezet ellenállóképessége!.

Különösen ajánlott, ha a gyermek:

  • étvágytalan

  • válogatós, ezáltal kiegyensúlyozatlanul étkezik
  • gyakran betegeskedik, sokszor szed antibiotikumot
  • kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt
  • fáradt, gyenge, enervált

Természetes, finom immunerősítő?! IGEN, mert az egészséges immunrendszer alapját a bélflóra állapota határozza meg! A bélflóra egészsége az immunrendszer egészségének 70%-át adja! Erősítse gyermeke bélflóráját a fertőzésekkel szemben, célzott probiotikumokkal. A hozzáadott vitaminok, pedig az egészséges testi és lelki fejlődésben segítik gyermekét!

6 ÉLŐFLÓRA KOMPLEX + INULIN + VITAMINOK

Innováció. Előrelátás. - Mi megalkottuk, ÖN DÖNT!

Ezt a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 3940 Ft/ hónap hívja tanácsadóját Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, irja meg telefonszámát és visszahívjuk!

*Név:
*E-mail cím:
*Tárgy:
*Üzenet:
 
E-mail küldés

A B-vitaminok vízben oldódó vitamincsalád. A B-vitamin valójában nem egyetlen vitamint takar, hanem egy vitaminkomplexet (B2, B6, B7, B9, B12). A B-vitamin csoport tagjai közt nemcsak a vízben oldódás tulajdonság jelent összefüggést, hanem a szervezetünk számos szövetfajtájában végzendő feladatokat egymással összehangolt, szoros együttműködésben látja el.

B2-vitamin: Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Hozzájárul a normál látás, a vörösvérsejtek, a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez. A B2-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, és a normál vasanyagcseréhez, illetve a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A B6-vitamin - más néven piridoxin - egy vegyületcsoport, amelynek tagjai rokon szerkezetűek és együtt hatnak. A XX. század harmincas éveinek végén öt egymástól független laboratóriumban lett izolálva. Vízoldékony vitamin, szervezetünk az anyagcsere során nem tárolja, az emésztés után 8 órán belül kiürül. Hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. Ezen kívül szükséges az immunrendszer normál működéséhez, a hormonális aktivitás szabályozásához, a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál homocisztein-anyagcseréhez is.

B7-vitamin: Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a nyálkahártyák, a bőr és a haj normál állapotának fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, illetve a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

B12-vitamin: Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, szerepet játszik a sejtosztódásban. A B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a normál vörösvérsejt-képződéshez és a normál homocisztein-anyagcseréhez.-vitamin:

E-vitamin: Zsíroldékony vegyület, amely a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izmokban, a vérben, a mellékvesékben és az agyalapi mirigyben raktározódik. Az E-vitamint a XX. század 20-30-as évei közt, a növényi olajok tanulmányozására irányuló kísérletek folytatása közben fedezték fel, majd izolálták, azonban csak a hetvenes években jöttek rá, hogy az ember számára létfontosságú anyagot fedeztek fel. Ellentétben a többi zsíroldékony vitaminnal, az E-vitamin, akárcsak a B-vitaminok vagy a C-vitamin, aránylag rövid ideig marad a szervezetben. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A K-vitamin a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik. A K2-vitamin természetes formában elsősorban baktériumos erjesztéssel készülő élelmiszerekben, például az érett sajtokban található meg. Továbbá állati eredetű élelmiszerekben fordul elő, mint például libamáj, libacomb és csirkemáj. A K-vitamin részt vesz a normál véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.

Az A-vitamin zsírban oldódó vitamin. Ahhoz, hogy az emésztőcsatornából felszívódjon, zsírokra és ásványi anyagokra van szükség. Kétféle formában fordul elő az egyik az A-elővitamin, a másik az A-provitamin, amit karotinként ismerünk. Hozzájárul a nyálkahártyák, a bőr normál állapotának fenntartásához. Részt vesz a normál vasanyagcserében, szerepet játszik a sejtek differenciálódásában. Hozzájárul a normál látás fenntartásához, és az immunrendszer normál működéséhez.

A C-vitamin talán a legismertebb vitamin. A vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható cukorszármazék. A legtöbb állat szintetizálni tudja a saját vitaminszükségletét, ezzel szemben az embernek az étrendi forrásokra kell szorítkoznia. A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét. Egyes növények különösen nagy mennyiséget tartalmaznak, például a csipkebogyó és egyes paprikafajok száraz súlyának 1-2 %-a C-vitamin. Tiszta állapotban mellékveséből Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, később 1931-ben citromléből és paradicsompaprikából. Ez volt az a felfedezés, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak. A C-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. A normál kollagénképződéshez is hozzájárul a C-vitamin, ezen keresztül a bőr, az erek, a porcok, a csontozat, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartásához. Segít a fáradtság és kifáradás csökkentésében, hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálásához, illetve fokozza a vas felszívódását. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, illetve az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően.

D-vitamin: Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. A D-vitaminnak van egy jellegzetessége: kialakulásához a bőrünket érő napsugárzásra van szükség, az ultraibolya sugarak egyikének különösen megvan az a képessége, hogy a bőrön belüli szteroidokat D-vitaminná alakítsa. A vesék és a máj teszik teljessé az ultraibolya sugárzás pozitív hatását és adják meg a lehetőséget a D-vitamin számára, hogy kifejthesse tevékenységét és átalakulhasson aktív formájába. Sokan inkább hormonnak tekintik a D-vitamint, mint valóságos vitaminnak. Azon anyagok egyikének, melyet a belső elválasztású mirigyek állítanak elő. A D-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, hasznosulásához. (A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában.) Szerepet játszik a sejtosztódásban, hozzájárul az egészséges izomfunkció, csontozat, a normál fogazat fenntartásához, illetve az immunrendszer normál működéséhez.

Kalcium: A szervezetben több a kalcium, mint bármilyen más ásványi anyag. A kalcium és a foszfor együttesen felelős az egészséges csontokért és fogakért. Az emberi test kalciumtartalmának főtömege a csontokban és a fogakban található. A felnőtt ember csontjai kalciumtartalmának 20%-a évente felszívódik és újrapótlódik. Felszívódásához a szervezetnek elegendő mennyiségű D-vitaminra van szüksége. Ezen felül fontos feladatot lát el az ingerlékenység szabályozásában és az izomműködésben. Különleges körülmények esetén, mint pl. a terhesség, utánpótlásra lehet szükség. Hozzájárul a izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál véralvadási folyamatokban, a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerületátvitelben. A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Ezen kívül szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban és a sejtek specializációjában.

+ 6 élőflóra és inulin

Innovatív bevezetésként fogyasztóbaráttá kívántuk tenni termékeinket. 365 tasak található a dobozban, tehát a napi adagok egyesével vannak csomagolva hermetikusan, páramentesen zárt tasakba. Így Ön igényeinek megfelelően magával viheti gyermekei étrend-kiegészítőit pl. a nyaralásra is. Mindezt higiénikus módon, kis helyigénnyel, anélkül, hogy a dobozból kivéve káros külső körülményeknek tenné ki azokat fogyasztás előtt. Kifejezetten gyermekek számára fejlesztettük ki a szájban oldódó ízesített granulátumot. A napi vitamin és ásványi anyag bevitelt a tasakból közvetlenül szájba önthető narancsos- cseresznyés ízű granulátum elfogyasztása jelenti.

Összetevők:

A termék magas technológiai színvonalon, a nemzetközileg elismert GMP (Good Manufacturing Practice) előírásainak megfelelő gyártási rendszerben készül. Tartósítószer és színezék mentes.

Adagolás: 1 tasak naponta

Kiszerelés: 365 tasak / doboz, azaz 1 éves adag

❣️❣️❣️TERMÉKTAPASZTALAT❣️❣️❣️

"Gyermekem kicsi korában szívműtéten esett át, sok gyógyszert kellett szednie, amik nagyon tönkretették a bélflóráját. Amikor elkezdte szedni a Kid's multivitamint, javult az étvágya."

"A Gyermekeim minden úszás óra végén Kids-et kapnak, nem náthásak sosem, jobban tudnak összpontosítani, imádják."

"Nagyon sokszor hiányzott a kislányom az oviból, amikor rendszeresen elkezdtem adni neki a Kidset, megszűntek a betegségek és nem hiányzik az óvodából."

"Autista gyermek állapota rengeteget javult a Kids+D-vitamin+Magnézium kombináció hatására! Elkezdett figyelni az órákon, sokkal jobb lett a kommunikációja."

"Pár hónapos babám refluxa megszűnt, amikor fél tasakkal el kezdtem neki adni a gyermek multit! Nem fáj a hasa, jobban tud aludni."

"Én a gyermekemnek adtam a vitamint, de volt hogy én is bevettem 2 tasakkal éjszakára és tudtam pihenni, sokkal jobban éreztem magam, pedig nagyon le voltam gyengülve."

"Ovis gyermekem gerinc problémákkal küzdött, adtam neki a D-vitamint+ Kidset és egyrészt betegség nélkül vészelte át a telet, másrészt nagyon sokat csökkent a fájdalomérzete.

" Kisfiam székrekedése 2 hét alatt csökkent, sokat javult az étvágya, kevésbé fáradékony."

"A kislányom bőre nagyon problémás volt, ekcéma..a gyermek multitól elmúltak a gondjai, sokat javított a bélflóráján a termék, így ez külsőleg is meglátszódik."

"A lányom bélproblémákkal küzdött, rossz étvágy, székrekedés, tejallergia stb, kitartóan szedtük a kidset és látványos volt a javulás. Azóta már ő kéri, imádja."

Csak néhány tapasztalat, a sort hosszasan lehetne folytatni! 🙂Köszönjük a KID'S gyermekmultivitaminról a terméktapasztalatok összegyűjtését Barbara Tóthnak!

A NICS probiotikus termékeket tanácsadó közreműködésével lehet megvásárolni a gyártótól:

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 3940 Ft/ hónap, hívja tanácsadóját Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot, irja meg telefonszámát és visszahívjuk!

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.