0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Shake it - rázd le a kilókat!       

A fehérjepor nem csak a diéta része. Ugyanúgy tekinthetsz rá, mint egy instant ételre, ami ráadásul egészséges is. Mivel nem kell hozzá egyéb csak egy shaker és egy kis víz, elkészítését még bonyolultnak sem mondhatod. Használd egészséggel.

DÍJAZOD "A" biztonságos fogyást?!

ÁLOM ALAK – a rendszeres edzés kiváló kiegészítője, hogy izmaink olyanok legyenek, amelyről mindig is álmodtunk

FOGYÁS, jojó nélkül – csökkenti az éhségérzetet, ezáltal segít a kilók leadásában

VITALÍTÁS – a nagy mennyiségű fehérjének köszönhetően energikusnak érezzük magunkat

Merthogy EZT MIND MIND TUDJA!

Fehérje ( WPC 80%): A tejsavó fehérje az egyik legmagasabb minőségű fehérje. Ezt használják a hivatásos sportolók az izmok növelésére és karbantartására. Ez a fehérje sem árban, sem minőségben nem hasonlítható össze a tejporral vagy a szójafehérjével.

Rost (Inulin): Közismertebb nevén prebiotikum. Egy olyan rost, ami fokozza az élőflóra (probiotikumok) szaporodását, valamint felelős a jó baktériumok túlsúlyba kerüléséért.

Glükomannán: A kígyópálma gyökerének természetes növényi rostja, amely napi 3 gramm fogyasztása esetén, a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkenéshez. Míg napi 4 gramm bevitele hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Szénhidrát (Kókuszvirág cukor és Gyümölcscukor): A kellemes édes ízért a kókuszvirágból nyert édes nektár, valamint a gyümölcsökből kinyert kivonatok a felelősek. Így tudtuk elérni azt a harmonikus, telt ízt, amely jellemzi a termket.Az édesítésnél figyelemmel voltunk arra, hogy a kalóriatartalom alacsony legyen, így                        finomított cukrot a termék nem tartalmaz, valamint egy tasak energiatartalma mindösszesen 112 KCal. Cégünk a bélflóra szempontjából a Steviát és Xilitet, jelen esetben, mint összetevőt nem támogatja, ezért ezeket a készítmény nem tartalmaz.

Zsír: Sovány kakaó, melynek ízvilága a kókuszvirág nektárral és a gyümölcscukorral együttes harmóniában alkotják a tökéletes csokoládé ízt. Ennek a hármas kombinációnak köszönhetően nem kellett hozzáadnunk mesterséges aromát és ízfokozókat.

VitaminokAz egy tasakban lévő D-vitamin tartalom 500 NE, azaz a napi D-vitamin bevitel 250%-a. Az A-, B2-, B6-, B7-, B9-, B12-, E- és K2-vitaminok mennyisége a felnőtt ember számára meghatározott szükséges napi bevitel 50%-át biztosítja. Napi 2 tasak tartalmának elfogyasztásával tehát fedezzük a napi vitamin szükséglet 100%-át a felsorolt vitaminok vonatkozásában.


Kollagén: A testsúlyvesztéssel a kötőszövet rugalmassága csökkenhet, ennek támogatására is szolgálhat a készítményben lévő kollagén.

+ 4 élőflóra és inulin

Összetevők:

Adagolás: naponta 1 tasak reggeli vagy vacsora helyett

Kiszerelés: 20 db tasak

A NICS probiotikus termékeket tanácsadó közreműködésével  lehet megvásárolni a gyártótól.

https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_nosp_cocoa_blend_diet_shake&parm_lnkgyut_tncsdoid=68D114000000000000000000

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2021 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.