0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

A szívelégtelenség és magasvérnyomás kezelésének a kiegészítésére, a szívizom erősítésére, itt a szív-vitamin!   

Magyarországon különösen sokan szendvednek szív-, és érrendszeri megbetegedésekben. A magas vérnyomás, a megemelkedett koleszterin- és trigliceridszint kialakulása visszavezethető a helytelen táplálkozásunkra és életmódunkra. A kiegyensúlyozott, egészséges étrend, a rendszeres testmozgás, a káros szenvedélyek elhagyása mellett több vitamin, gyógynövény és antioxidáns vegyület segítheti a keringési rendszer, a szív és az erek állapotának megerősödését, javítását.

Képzeld el orvosod arcát, amikor leteszed elé következő laborleleted, és az eddigiekkel ellentétben ezt látja: normál koleszterinszint; normál vér lipid szint...Aztán felnéz rád a papírból, elhaló hangon kérdez: hogy jutott fel élve; amikor rossz a lift?! Te pedig mosolyogva ennyit mondasz: Cardio vascular!

Rendeld meg MOST >>>https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_mtp_cardiovascular_protection&parm_lnkgyut_tncsdoid=68D114000000000000000000

kerti katicavirág kivonat (Nigella sativa) a boglárkafélék (Ranunculaceae) családjának katicavirág (Nigella) nemzetségébe tartozó növényfaj. Nyugat-Ázsiából, Észak-Afrikából származik, Közép-Európában is termesztik helyenként. Igen régi kultúrnövény, magját már az ókorban is használták fűszerként. Hatóanyaga zsíros olaj, amelyet linolsav és az olajsav gliceridjei alkotnak, és illóolaj. Kétszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag. Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában évszázadokon át használták.

tyúkhúr kivonat (Stellaria media) apró, kerek levelű, talajon elterülő gyomnövény. Az egész föld feletti rész alkalmas konyhai felhasználásra, nyersen salátának, főzelékként, vagy levesben is jól érvényesül picit kesernyés íze. Nagy előnye, hogy egy évben több generációja is zöldell, így még tél elején is találhatunk zsenge egyedeket.

Az articsóka (Cynara cardunculus var. scolymus) Észak-Afrikában őshonos fészkes virágzatú zöldség- és gyógynövény. Az ókori görögök óta népszerű zöldségféle. Európában főleg a Földközi-tenger térségében - leginkább Spanyolországban - termesztik, de konzervált formában az északi területeken is fogyasztják. Magyarországon sokáig dísznövényként tartották. Magas termetű, évelő növény.

Orvosi veronika kivonat: Amikor a rómaiak annak idején megszállták a germánok által lakott területeket, akkor ismerkedtek meg az ottani lakosság által legtöbbre becsült gyógynövénnyel, a veronikával. ˝Minden bajra jó orvosságnak˝ nevezték el, és a nép ajkán még ma is ˝a világ gyógyszere˝ a neve. Több elnevezése is ismert, pl.: dicsőfű, sarlófű, erdei zsálya. A növény a száraz, mészmentes talajt kedveli, és májustól augusztusig virágzik. A virágzatát gyűjtik. Azok a példányok a leghatásosabbak, amelyek az erdőszéleken és tölgyek alatt nőnek.

galagonyát, ezt a szúrós ágú, rendkívül hosszú életű cserjét már az antik világban is a ˝szív megmentőjének˝ nevezték. Jótékony hatását a 19-20. század során igazolták. Ez a növény egyébként a rózsafélék családjába tartozik, amelynek bizonyos fajai a Kárpát-medencében őshonosak. A népi gyógyászatban évszázadok óta használják. Hatóanyagát a növény leveléből, virágából, vagy terméséből főzött teán keresztül nyerik ki. A galagonya flavonoidokat (vitexint, hiperozidot, rutint), aminszármazékokat (feniletilamint, tiramint), proantocianidokat és triterpéneket tartamaz,

Fokhagyma kivonat (allicin): Elő- és Dél-Ázsiában őshonos; különleges ízjavító hatása miatt az egész világon kedvelik. Egyes ókori népek varázserőt tulajdonítottak neki, Egyiptomban szent növényként tisztelték. A középkorban is gyógyító és tisztító erőt tulajdonítottak neki, gerezdjét amulettként hordták a nyakukban. Erős antibakteriális és gombaellenes hatását Louis Pasteur 1858-ban írta le. Később, 1920-ban, Svájcban izolálták az antibakteriális hatóanyag vegyületeit, az alliint és az abból kialakuló allicint. A fokhagyma tartalmaz még szénhidrátot, fehérjét, fontos ásványi anyagokat, valamint több vitamint (A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, E-vitamin), amelyeknek köszönhetően erős antioxidáns hatást fejt ki. Az allicin egyébként (szerves kénvegyület) a fokhagyma, kártevők elleni védelme.

Görögszéna kivonat (szaponin): A Földközi-tenger vidékén, Nyugat-Ázsiában honos növény. Már az ókorban is termesztették, (elsősorban Indiában és Marokkóban), ezért sokfelé elterjedt. Különleges hatását elsősorban a szteroid jellegű szaponinoknak (dioszgenin, yamogenin, tigogenin, neotigogenin) és a nyálkás rostoknak tulajdonítják. Az indiai, egyiptomi (arab), görög, kínai népi és tudományos berkekben kiemelkedőnek tartják ezt a növényt; ezen országokban általánosan fogyasztják.

Az Omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, azonban a szervezetben betöltött szerepüket csak az elmúlt évtizedekben ismerték fel. Az Omega-3 egyike a két legjelentősebb esszenciális zsírsavnak, azaz a szervezetünk nem tudja előállítani, így külső forrásból, táplálék útján kell beszereznünk.

Japánakác kivonat (rutin): A tradicionális ázsiai népi gyógyászatban évezredek óta ismert és alkalmazott japánakác (Sophora japonica) a modern fitoterápia számára is értékes gyógynövény. A pillangósvirágúak családjába tartozó, akár 15-25 m magasra is megnövő fa szinte minden részét (virág, rügy, levél, kéreg, mag) alkalmazzák a hagyományos gyógyászatban. A növény rügye és virága hivatalos mind a Kínai mind az Európai gyógyszerkönyvben. A japánakác jellegzetes tartalomanyagai közé tartoznak a flavonoidok, izoflavonoidok, terpenoidok és alkaloidok. A növény hatásaiért legnagyobb részben flavonoid (pl. rutin, kempferol, kvercetin, apigenin) és izoflavonoid (pl. genisztein, genisztin, szoforikozid, orobol) típusú másodlagos anyagcsere termékek a felelősek. A flavonoidok leginkább a virágban és a rügyben halmozódnak fel, ugyanakkor az izoflavonoid-glikozidok a legnagyobb mennyiségben a termésben és a magokban találhatók meg. A japánakác bimbójából nyerhető ki a rutin.

Kurkuma: Indiában és Indonéziában termesztett aromás gyöktörzsű, nagy levelű évelő növény. Gyökere csöves, belül narancssárga, pépes állagú. A mérsékelt égöv alatt a kurkuma nem termeszthető kertben. 1870-es években vegyészek észrevették, hogy a narancssárga színű kurkumagyökér lúgos vegyületek hatására színét vörösre váltotta. E felismerés vezetett a ˝kurkumapapír˝ kifejlesztéséhez, melyet aztán a XIX. század végén elterjedten használtak a kémiai laboratóriumokban a lúgos kémhatás ellenőrzésére. Később a szerepét a lakmuszpapír vette át.A kurkuma az európai és az amerikai konyhakultúrában viszonylag új keletű, viszont annál gazdagabb múltra tekint vissza hazájában, Indiában, ahol évezredek óta ismerik és fogyasztják. A kurkuma megjelenése nemcsak a konyhaművészetet, de a növényi gyógyászatot is gazdagítja. India hagyományos ajurvédikus orvoslásban a kurkuma előkelő helyet foglal el: mint a jómód jelképe, úgy gondolták, a teljes testet megtisztítja. A hagyományos kínai orvosok szintén alkalmazzák a kurkumát. A kurkumát Indiában évezredeken át tisztelték kedvező hatásáért, így nem meglepő, hogy a legtöbb kutatást is ők végezték, felderítve a növény fő hatóanyagát - a kurkumint. A kurkuma kellemes ízű és illatú, de nagy mennyiségben íze kesernyés.

Csipkebogyó: A csipkerózsa ősidők óta a virágok királynője, azonban a gyógynövények között a nemes növény csak akkor válik érdekessé, amikor a pompás szirmok már elhullottak és a termése, a kisebb cseresznyényi nagyságú csipkebogyó beérett. A csipkebogyót akkor gyűjtik, amikor már élénkpiros színű, de még rugalmas, azaz az első fagyok előtt. A csipkebogyó vagy hecsedli legértékesebb hatóanyaga az aszkorbinsav. A csipkebogyó kedvező összetétele és kellemes íze miatt gyógy és élelmiszernövényként egyaránt felhasználást nyer. Teaként vagy lekvárként fogyasztva is érvényesülnek előnyös, élettani hatásai. Ideális étrend-kiegészít


+ 5 élőflóra és Inulin

Összetevők: 

Adagolás: 4 kapszula naponta

Kiszerelés: 200 darab

A NICS probiotikus termékeket tanácsadó közreműködésével  lehet megvásárolni a gyártótól:     

https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_mtp_cardiovascular_protection&parm_lnkgyut_tncsdoid=68D114000000000000000000                                                                                                                                                

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2021 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.