0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

C- vitamin nélkül nincs élet!

Tagadhatjuk, akár homokba is dughatjuk a fejünket a vitaminszükséglet csatározásaiban, a kérdés aktuálisabb mint valaha is volt. Az élelmiszerek vitamintartamához kapcsolódóan. Az egyéni felszívódási értékek kapcsán. Az egyre szennyezettebb környezet kapcsán. Soroljam tovább?! Stressz, betegségek, új közösségbe kerülés, főzési folyamatok... A C-vitamin pedig mindeközben teszi a dolgát rendületlenül: fékezi az oxidációt - azaz hatékonyan védi a terhelés alatt álló szervezet immunrendszerét. Természetesen csak annak, aki pótolja a szervezetünkben nem képződő létfontosságú anyagot. A napi minimális C-vitamin szükségletünk egyénileg eltérő, és jelentősen változik életkorunk, nemünk, és egészségi állapotunk függvényében.

TE vitába bocsátkozol orvosoddal terápiádról?! Mert mi nem.

Különösen ha orvosunk Nobel Díjas; és Szentgyörgyi Albertnek hívják.

Tudd vitaminunkról: Ő AZ a piacon-akit Szentgyörgyi Dr. is szívesen ajánlaná.

Mint azt az a több mint 600 orvosunk is teszi - aki termékünkkel segít.

 

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 2883 Ft/hónap, információért hivja tanácsadóját: Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot , irja meg telefonszámát és visszahívjuk.

*Név:
*E-mail cím:
*Tárgy:
*Üzenet:
 
E-mail küldés

Mire jó a C-vitamin?

 • Fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenállást.

 • Részt vesz a regenerációban és sebgyógyulásban.

 • Antioxidánsként védelmet gyakorol a daganatos betegségekkel szemben.

 • Képes hatástalanítani a fizikai és szellemi megterheltség (stresszes állapotok) során képződő kártékony szabadgyököket.

 • Természetes antihisztamin hatásából fakadóan enyhíti az allergiás panaszokat.

 • Részt vesz a kötő- és támasztószövet kollagénjének képzésében.

 • Erősíti és tisztítja az érfalat.

 • Védelmet nyújt a fogínynek.

 • Segíti a növekedést.

 • Számos hormon képzésének közreműködője.

 • Részt vesz különbözőanyagcserefolyamatokban.

 • Koleszterinszint csökkentő hatással rendelkezik.

 • Szükséges a vörösvértesteknek, mert fokozza a vas- és rézfelszívódást.

A C-vitamin talán a legismertebb vitamin. A vízben oldódó vitaminok csoportjába sorolható cukorszármazék. A legtöbb állat szintetizálni tudja a saját vitaminszükségletét, ezzel szemben az embernek az étrendi forrásokra kell szorítkoznia. A C-vitamin csak igen kis mennyiségben fordul elő az állati eredetű tápanyagokban, a zöld növények, gyümölcsök fedezik a szükséglet döntő részét. Egyes növények különösen nagy mennyiséget tartalmaznak, például a csipkebogyó és egyes paprikafajok száraz súlyának 1-2 %-a C-vitamin. Tiszta állapotban mellékveséből Szent-Györgyi Albert izolálta elsőként 1928-ban, később 1931-ben citromléből és paradicsompaprikából. Ez volt az a felfedezés, melyet 1937-ben orvosi Nobel díjjal jutalmaztak.

D vitamin: Zsírban oldódó vitaminok csoportjába sorolható. A D3-vitamin a máj által előállított dehidrokoleszterinből a bőrben napfény hatására képződik. A D-vitaminnak van egy jellegzetessége: kialakulásához a bőrünket érő napsugárzásra van szükség, az ultraibolya sugarak egyikének különösen megvan az a képessége, hogy a bőrön belüli szteroidokat D-vitaminná alakítsa. A vesék és a máj teszik teljessé az ultraibolya sugárzás pozitív hatását és adják meg a lehetőséget a D-vitamin számára, hogy kifejthesse tevékenységét és átalakulhasson aktív formájába. Sokan inkább hormonnak tekintik a D-vitamint, mint valóságos vitaminnak. Azon anyagok egyikének, melyet a belső elválasztású mirigyek állítanak elő.

Csipkebogyó: A csipkerózsa ősidők óta a virágok királynője, azonban a gyógynövények között a nemes növény csak akkor válik érdekessé, amikor a pompás szirmok már elhullottak és a termése, a kisebb cseresznyényi nagyságú csipkebogyó beérett. A csipkebogyót akkor gyűjtik, amikor már élénkpiros színű, de még rugalmas, azaz az első fagyok előtt. A csipkebogyó vagy hecsedli legértékesebb hatóanyaga az aszkorbinsav. A csipkebogyó kedvező összetétele és kellemes íze miatt gyógy és élelmiszernövényként egyaránt felhasználást nyer. Teaként vagy lekvárként fogyasztva is érvényesülnek előnyös, élettani hatásai.

Az acerola vagy más néven barbadoszi cseresznye akár öt méter magasra is megnő, lombhullató fa, amely nagy mennyiségű, 1-2 cm átmérőjű, piros gyümölcsöt terem. A gyümölcsök puhák, lédúsak, kellemes zamatúak. A acerola fa vadon nő, de Közép-Amerikában, Dél-Amerika északi vidékein, Brazíliában és Jamaicában is termesztik. A gyümölcs értékét elsősorban az adja, hogy jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint. Ez az érés során csökken, ezért a kereskedelmi forgalomba hozandó gyümölcsöt még zöld állapotában szüretelik le.

+ 6 élőflóra és Inulin

A termék magas technológiai színvonalon, a nemzetközileg elismert GMP (Good Manufacturing Practice) előírásainak megfelelő gyártási rendszerben készül. Tartósítószer és színezék mentes.

Összetevők: aszkorbinsav, csipkebogyó, acerola, inulin és élőflóra, D-vitamin, titán-dioxid, zselatin

Adagolás: 1 kapszula naponta

Kiszerelés: 365 tasak, azaz 1 éves adag

Ez a termék 1 éves adag, amit RÉSZLETRE is megvehet 2883 Ft/hónap, információért hivja tanácsadóját: Barkóczi Mónika 0670-394-8570. Vagy töltse ki az űrlapot , irja meg telefonszámát és visszahívjuk.

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.