0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Csoda a tengerből...                      

Az algák ásványi anyag- és nyomelem-tartalma kiemelkedő, tehát ellátja szervezetünket minden szüksséges tápanyaggal, tartalmazza mind a  8 esszenciális aminosavat. Emellett van bennük A-, C-, E-vitamin és az összes B-vitamin, de nagy mennyiségben tartalmaznak nukleinsavakat és klorofillt is. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az algák segíthetnek a vírusfertőzések legyőzésében. Valamint az allergiás tünetek, a különböző gyulladások, láz- és fájdalom csillapítására is hatásosnak bizonyultak. ÉLELEM és LÉTELEM

Beszélhetek zöldeket?! Spirulina, ugye meg Klorella, aztán Kőálga...

De az már nem mókás, ha gyereked nem eszi a főzeléket, párolt- nyers zöldeket. Hiszen ettől nemcsak tanulási - de munkahelyi problémák is felléphetnek.

Kész receptünk van csodákat tenni. És nem csak gyermekeknek!                                                         

Nézd mire jó még:

  • Méregetlenítés, lúgosítás
  • Allergia ellen
  • Fehérjepótlás
  • Immunerősítés
  • Roborálás
  • Fogyás segítése                     

Rendeld meg MOST>>>  https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_mtp_algae_4_all&parm_lnkgyut_tncsdoid=68D114000000000000000000                                                       spirulina alga, vagy más néven spirulina platensis egy soksejtű fonal, amely spirálszerűen feltekeredik, azonban ezt a cérnaszerű algát nem a növények, hanem a baktériumok közé sorolják. Nagy mennyiségben fordul elő szubtrópusi, illetve trópusi vizekben. A spirulina algának nincsen erős sejthártyája, ezért a szervezet könnyedén juthat hozzá a benne lévő létfontosságú vegyületekhez, emellett erős antioxidáns tartalmú. Természetben előfordulva tartalmaz kalciumot, magnéziumot, szilíciumot, cinket. Leginkább a sötét, zöld levelű zöldségekben található meg.

Chlorella pyrenoidosa nevű egysejtű mikroalga az édesvizekben fordul elő. Kis mérete ellenére igazi erőmű. Természetben előfordulva gazdag vasban, magnéziumban, káliumban, szelénben, cinkben, C-vitaminban és B-vitaminokban, valamint olyan aminosavakat tud előállítani, amire a szervezetünk magától nem képes.

kőalga vagy más néven Lithothamnium calcareum Nyugat-Európa magas ásványtartalmú, kristálytiszta vizeiben honos. A 19. századtól kezdve tartják növényként számon. Az élő kőalga vörös színű, de szárítás után színe fehérré változik. Érdekessége, hogy rendkívül lassan nő, évenként csupán 1 millimétert. Jelentősége ennek a mikroalgának, hogy természetben előfordulva igen magas a kalcium tartalma, összetételének több mint 34%-át természetes, tiszta kalcium képezi. Emellett viszont nagyon gazdag még magnéziumban, vasban és más nyomelemekben is, mint például cink, kobalt, jód és szelén.

A Haematococcus Pluvialis elnevezésű mikroalga termeli a legnagyobb mennyiségben az asztaxantint a természetben. Ez az édesvízi alga kb. 0,1 mm nagyságú. A zöld algák családjához tartozik a vérben gazdag Haematococcuss Pluvialis, amely erős napsugárzás vagy tápanyaghiány esetén nyugalmi állapotba kerül és vérvörösre pigmentálódik. A vörös szín fő okát, az asztaxantin karotionidot 1944-ben Tisher angol biokémikus azonosította. Később a természetes asztaxantin a ˝világ legerősebb antioxidánsa˝-ként vált ismertté.

+ 4 élőflóra és inulin

Összetevők: 


Adagolás: 2-6 kapszula

Kiszerelés: 200 db/ doboz

A NICS probiotikus termékeket tanácsadó közreműködésével lehet megvásárolni a gyártótól:

https://www.nics.hu/Default.aspx?felulet=oldal_termekek_mtp_algae_4_all&parm_lnkgyut_tncsdoid=68D114000000000000000000

Termékeink nem gyógyszerek, hanem táplálékkiegészítők, és nem helyettesítik a gyógyszeres kezelést. Az oldalon leírtak, mind tapasztalatokon, magánmegfigyeléseken, és NICS ZRT ajánlásán alapulnak. Oldalunkat tanácsadók üzemeltetik, ezért semmilyen betegséggel kapcsolatos szedési javaslatra nem áll módunk válaszolni, kérdezze gyógyszerészét, kezelőorvosát!

 

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.