0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Miért nélkülözhetetlen a méregtelenítés?

A méregtelenítés fogalmáról manapság mindenki hallott már. Egyeseket hidegen hagy, mások már elgondolkoztak rajta és néhányan ki is próbálták .már felmerült már. Pedig méregteleníteni mindenkinek tanácsos lenne , főleg a mai világban megszokott életritmus és táplálkozási szokások mellett.

A méregtelenítés alatt a szervezet testi-lelki megtisztítását értjük,megszabadítani a szervezetet a működését terhelő salakanyagoktól. A méregtelenítés népszerűsége hosszú időre nyúlik vissza. Hippokratész, a nyugati orvostudomány atyja a rövid böjtöt tartotta a legmegbízhatóbbnak. Paracelsus svájci orvos és alkimista szerint ez a „legnagyobb orvosság – belső orvosunk”. Platón és Szókratész is tisztítókúrákkal gondoskodott „a testi-lelki egészségéről”.

Az elhízott emberek zsírszövetei nagyon sok méreganyagot tárolnak, és ha nem végzünk időben méregtelenítést, a következő tünetekkel megpróbálja a szervezet önmagát méregteleníteni: hasmenés, pattanások, kiütések, orrfolyás, ez mind annak a jele, hogy a szervezetnek szüksége van méregtelenítésre! A méregtelenítés fő szerve a máj A máj termeli az epét, melynek fontos szerepe van az emésztésben. A máj felelős a fehérje anyagcseréért.

Felelős szénhidrát anyagcseréje a normális glükóz szint fenntartásáért. A máj végzi a zsírsavak lebontását, valamint a koleszterin kiválasztást is. Méregtelenítő funkciója elengedhetetlen folyamat, ezáltal képes kiválasztani és lebontani a gyógyszereket, mérgeket, toxinokat. Nem utolsó sorban, képes rengeteg vitamint és vasat tárolni, melyre a szervezetnek mindig szüksége van.

Fajtái

A testi méregtelenítést a májon, a vesén, a bélrendszeren, a bőrön és a tüdőn keresztül, különböző módszerekkel,  gyógyfüvekkel,homeopatikus szerekkel, valamint más gyógyhatású növényekkel, állati, ásványi anyagok segítségével, vagy egyszerűen táplálék elvonása révén érhetjük el. A lelki méregtelenítést,a lelki traumák feldolgozását különböző meditatív technikákkal érhetjük el. Mielőtt bármiféle méregtelenítésbe kezdenénk, elsősorban táplálkozási szokásainkon kell változtatnunk. Az egészségtelen ételek bevitele akadályoz mindenféle tisztító folyamatot. Ha azonban megfelelő minőségű tápanyagot juttatunk szervezetünkbe, az már önmagában segíti a méreganyagok távozását.

Léböjt kúra:.Lényege, hogy a kúra  alatt nem veszünk magunkhoz semmiféle szilárd táplálékot. Frissen facsart gyümölcs- és zöldséglevet, zöld teát és szénsavmentes ásványvizet fogyasztunk.

Gyümölcskúra:Minimum három, maximum öt napig ajánlott. Ezeken a napokon csak friss gyümölcsöket fogyasszunk, naponta körülbelül 1,5-2 kg-ot .

Gyógynövényes méregtelenítés.  Különböző gyógynövény forrázatokat használ ilyen: kamilla, csalán, gyermekláncfű, zsálya, articsóka képesek a méreganyagok mozgósítására.

Tapaszok, krémek

Ezek önmagukban alkalmazva nem elegendőek a méregtelenítéshez, de jó kiegészítői a táplálkozás megváltoztatásával járó diétáknak.Beöntés-béltisztítás A beöntés segít eltávozni belekben összegyűlt salakanyagot,,hatékonyabb eljárás a colon- hidroterápia, amely a vastagbélben lerakódott káros anyagokat maradéktalanul eltávolítja.

Szauna

A kötőszövet első számú  méregtelenítője. Az infra-, vagy hagyományos szauna segít eltávolítani a bőrön keresztül a méreganyagok nagy részét.

Nyirokmasszázs

Segíti a vér és a nyirok áramlását, melyek a sejtekből elszállítják a méreganyagokat.

Antioxidánsok

Szervezetünkben felgyülemlenek az úgynevezett szabad gyökök, amelyek könnyen károsítják a szöveteket így  rákkeltő hatásúak lehetnek..  A szabad gyökök semlegesítéséhez nélkülözhetetlenek az úgynevezett antioxidánsok. Az antioxidáns szó szerinti jelentése oxidáció gátló, ám az oxidációt késleltető anyagokat is antioxidánsként tartják számon. Ezek körébe tartozik a C-vitamin, az E-vitamin és a flavonoidok.

Ismerje meg a méregtelenítés királyát az algát,tekintse meg webáruházunk csomagajánlatait.

Forrás femcafe,informed

Címkék: méregtelenítés

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím (nem publikus):
Honlap:
*Hozzászólás:
 
Hozzászólás beküldése

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.