Kezdőlap Rólunk ▼ Webáruház ▼ Gyulladás Táplálkozás ▼ Mozgás Blog Életmódváltó Klub Tanácsadás ▼
Ne menjen el INGYENES AJÁNDÉK nélkül! Maradjon még 1 percet és vegye át ajándékát:
Kérem az ingyenes ajándékot >>>
 

Komplex megoldás rendszer

Mindenkinek vannak problémái. Amikor valamit el akarunk érni, akadályokba ütközünk. Problémák azaz kihívások nélkül az élet unalmas lenne! A problémák az élet lényege. Nehézségek akkor merülnek fel, amikor a probléma van rád hatással és nem te hatsz a problémára. Kezelésük azonban nagyon nehéz feladat, hisz sok különböző forrásból származhatnak a konfliktusok:

Pénz

A stressz és a veszekedések nagy részben a pénzproblémák miatt születnek. Általánosságban elmondható, hogy a pénz az emberek legsötétebb oldalát hozza elő. A mai nehéz gazdasági viszonyok mellett pedig még nehezebb megtalálni lelki egyensúlyunkat. Tény, hogy a pénzügyi stressz egymásnak ugrasztja az embereket. Például amikor az egyik fél többet keres és ezt gyakran hangsúlyozza, a partnerben negatívan reakciókat szülhet.

Gyerekek

A gyerekek egészségével, neveltetésével kapcsolatos problémák gyakori veszekedés források a párok között. A gyermek több felelősséget igényel, megváltoznak a szerepek, ez pedig számos ellentétet hozhatnak ki a felekből.

Időbeosztás

A túlságosan zsúfolt időbeosztás miatt gyakran kezdünk veszekedésbe. Az idő az egyik legnagyobb idegesség-forrás. Gyakran olyannyira eltemetkezünk az idővel való versenyfutásba, hogy nem marad elég időnk aludni, táplálkozni és ÉLNI. A munkába való temetkezés pedig előbb-utóbb káros házastársi életünkre is - nem marad idő a szeretteinkre, kivonjuk magunkat a mindennapi családi életből. Végül, ha nem működnek együtt a dolgok, akár válás is lehet belőle.

Kevés kommunikáció

Ahogy a mondás is tartja, "néma gyereknek az anyja sem érti a szavát". Ha nem meséljük el párunknak, hogy mi foglalkoztat és mi az ami bánt, akkor nem értheti meg pillanatnyi viselkedésünket sem. Együtt sikerülhet a problémákat megoldani, de ennek elsődleges feltétele a kommunikáció.  A beszélgetések hiánya elhidegüléshez, szakításhoz vezethet.

A munkahely

Ki ne érezné néhanapján az irodában egyre gyülemlő feszültséget? A főnöktől a beosztottig ez a probléma mindenkit érinthet. Képmutató mosolyok, kegyes hazugságok, félreértések is jellemezhetik a napi munkavégzést. 

Ezek megoldására egy komplex elemzést javasolunk, mely tartalmazza a KRONOBILOLÓGIA, NUMEROLÓGIA, TAROT, BACH VIRÁGTERÁPIA minden elemét, személyre szabott pozítiv megerősítésekkel, útmutatóval.

Ha életének nehéz szakaszához ért, és szüksége van egy külső megerősítésre, támogatásra, ne késlekedjen, segítséggel könnyebb megtalálni újból az egyensúlyt, a harmóniát! Egyszerűen, hatékonyan, könnyedén. Ahogyan a többi módszerrel is segítjük. A szabad, könnyed, magabiztos személyisége megerősítésében, kialakításában. Úgy legyen!

Telefonszám

Ügyfélszolgálat:
+36 (70) 394-8570

Hívható: Hétfő - Péntek: 10-17

 

Kosár tartalma

 

Üres a bevásárló kosár.

 

Csillagozott termékek

 

Jelölje meg csillaggal a szimpatikus termékeket. Majd itt egy kattintással összehasonlíthatja az ár/tulajdonság alapján.

 

Legutóbb nézettek

 

A legutóbb nézett termékek kerülnek ide, amiket össze is hasonlíthat.

 

Kiemelt termékek

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Népszerű Blog témák