0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Komplex megoldás rendszer

Mindenkinek vannak problémái. Amikor valamit el akarunk érni, akadályokba ütközünk. Problémák azaz kihívások nélkül az élet unalmas lenne! A problémák az élet lényege. Nehézségek akkor merülnek fel, amikor a probléma van rád hatással és nem te hatsz a problémára. Kezelésük azonban nagyon nehéz feladat, hisz sok különböző forrásból származhatnak a konfliktusok:

Pénz

A stressz és a veszekedések nagy részben a pénzproblémák miatt születnek. Általánosságban elmondható, hogy a pénz az emberek legsötétebb oldalát hozza elő. A mai nehéz gazdasági viszonyok mellett pedig még nehezebb megtalálni lelki egyensúlyunkat. Tény, hogy a pénzügyi stressz egymásnak ugrasztja az embereket. Például amikor az egyik fél többet keres és ezt gyakran hangsúlyozza, a partnerben negatívan reakciókat szülhet.

Gyerekek

A gyerekek egészségével, neveltetésével kapcsolatos problémák gyakori veszekedés források a párok között. A gyermek több felelősséget igényel, megváltoznak a szerepek, ez pedig számos ellentétet hozhatnak ki a felekből.

Időbeosztás

A túlságosan zsúfolt időbeosztás miatt gyakran kezdünk veszekedésbe. Az idő az egyik legnagyobb idegesség-forrás. Gyakran olyannyira eltemetkezünk az idővel való versenyfutásba, hogy nem marad elég időnk aludni, táplálkozni és ÉLNI. A munkába való temetkezés pedig előbb-utóbb káros házastársi életünkre is - nem marad idő a szeretteinkre, kivonjuk magunkat a mindennapi családi életből. Végül, ha nem működnek együtt a dolgok, akár válás is lehet belőle.

Kevés kommunikáció

Ahogy a mondás is tartja, "néma gyereknek az anyja sem érti a szavát". Ha nem meséljük el párunknak, hogy mi foglalkoztat és mi az ami bánt, akkor nem értheti meg pillanatnyi viselkedésünket sem. Együtt sikerülhet a problémákat megoldani, de ennek elsődleges feltétele a kommunikáció.  A beszélgetések hiánya elhidegüléshez, szakításhoz vezethet.

A munkahely

Ki ne érezné néhanapján az irodában egyre gyülemlő feszültséget? A főnöktől a beosztottig ez a probléma mindenkit érinthet. Képmutató mosolyok, kegyes hazugságok, félreértések is jellemezhetik a napi munkavégzést. 

Ezek megoldására egy komplex elemzést javasolunk, mely tartalmazza a KRONOBILOLÓGIA, NUMEROLÓGIA, TAROT, BACH VIRÁGTERÁPIA minden elemét, személyre szabott pozítiv megerősítésekkel, útmutatóval.

Ha életének nehéz szakaszához ért, és szüksége van egy külső megerősítésre, támogatásra, ne késlekedjen, segítséggel könnyebb megtalálni újból az egyensúlyt, a harmóniát! Egyszerűen, hatékonyan, könnyedén. Ahogyan a többi módszerrel is segítjük. A szabad, könnyed, magabiztos személyisége megerősítésében, kialakításában. Úgy legyen!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.