0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

A tanácsadás személyesen, e-mailen vagy skypon történő kapcsolatfelvétel nyomán történik.

Bárkivel előfordulhat az élete folyamán, hogy valamilyen problémával, nagyobb horderejű döntési helyzettel találkozik, melynek megoldásában elakadást érez, tanácsra van szüksége. Ilyenkor a legtöbben azonnal családtagjainkhoz, közeli barátainkhoz, ismerőseinkhez fordulunk segítségért. Nyilvánvalóan olyan személyekhez, akik szeretnek bennünket és úgy hisszük, hogy csakis a javunkat akarják. Csakhogy ők többnyire érzelmileg érintettek, azaz elfogultak lehetnek velünk szemben. Emiatt esetleg nem tudják objektív módon szemlélni és értékelni a tényeket. A maguk szemszögéből és a hozzánk való viszonyulásuk alapján mérlegelnek. Aztán amikor többen többféle tanácsot adnak, akkor ismét jön a bizonytalanság.

Ezekben az esetekben gyors és hatékony segítséget jelenthet, ha egy teljesen kívülálló, független szakember tanácsát kérjük, aki a problémakör olyan oldalait is meg tudja világítani számunkra, amire sem magunk, sem ismerőseink nem is gondolnának.

A kapcsolatfelvétel történhet személyes vagy online módon:

Személyesen tanácsadás

A tanácsadás során a tanácsadó segít a tanácsot kérőnek megbirkózni problémájával. A tanácsadó a problémát elvégzésre és megoldásra váró feladattá alakítja át. A tanácsadáskor az ügyfél szerepe és hozzájárulása döntő fontosságú. Éppen ezért a tanácsadás sikere a tanácsot kérőn is múlik. Az ő személyes tulajdonságai és hozzáállása nagymértékben befolyásolják az eredményt.

Online tanácsadás

  • Önnek nem kell utaznia, kényelmesen, biztonságot nyújtó otthonában tudja elmondani legféltettebb titkait, végiggondolni problémáit. Így időt és energiát spórolhat. 
  • A szolgáltatás teljesen anonim. Mivel Ön otthonából veszi igénybe, akár legszűkebb környezetének sem kell tudnia, hogy segítségre volt szüksége. Diszkréciónkra minden téren számíthat!
  • Ön saját igénye, problémája alapján tud szolgáltatást választani.

 

Tanácsadásunk, útmutatásunk célja, hogy segítsünk kérdései megválaszolásában.

Technikáink egyszerűek, bárhol fellelhetőek külön-külön.

Profizmusukat szinergiájuk, és az Ön tudatossága, gyakorlása adja meg.

 

Életünk iránytűje a KRONOBIOLÓGIA. Ennek az új tudományágnak a segítségével olyan utazásra hívjuk Önöket, mely által visszatalálhatnak önmagukhoz. Ha szerencsésen még el sem vesztek, igaz önvalójuk tárja fel kapuit. Lesznek akik képessé válnak eddig lehetetlennek látszó dolgokon változtatni, vagy akár javíthatnak életük és kapcsolataik minőségén. Utazásuk során egy teljesebb, szabadabb légkörben járják majd a szebbnél szebb helyeket egyre nyitottabb, segítőkészebb emberek társaságában. Ez tény, és nem ígéret. A "véletlenek" sorozatokká, az akadály nélküli áramlások mindennaposokká válnak. A rendszert orosz tudósok fejlesztették-fejlesztik mai napig is; az apa-anya-idő tengely; a tarot köre; a személyes energetika és a bioritmikusság középpontiságával.

Tudjon meg többet >>>

 

A NUMEROLÓGIA  magyarul számmisztikát jelent; és az asztrológia édestestvére. A bolygók itt ugyan úgy figyelembe vannak véve, számértékükben. Mondják, a név kötelez. Nevünk minden hangzója egy-egy érteket, rezgésminőséget, érzelmi mintázatot, lelki minőséget jelöl. Ezek alapján különféle kombinációit figyelembe véve az értő számára teljes térképet bocsájt rendelkezésre. Ezt az olvasható-értelmezhető térképet adjuk át Önnek. Képzelje el, hogy gyermekkorában szülei kezében van egy térkép Önről/Önhöz. Vagy éppen Önökhöz ha többen vannak testvérek. Nem saját "lejárt lemez" térképüket próbálták volna átszabni Önre/de pláne Önökre, hanem a teljesen egyedi, méretre szabottal öltöztették volna Önöket minden helyzetben. Örömhír: ez a térkép készen áll Önnek. Gyermekeinek. Házastársának. Anyósának. Főnökének, beosztottainak. Nem a képzelet szüleménye, azonnal alkalmazható! Könnyítse meg választásait, ünnepelje mindennapjait!

Tudjon meg többet >>>

 

A TAROT kicsit misztikus, kicsit elcsépelt, kicsit elhanyagolt világa nyújt most jobbot. Csakúgy mint a numerológia, a Tarot nagy arkanuma is a lapok számegységének energetikájával mutat utat. Könnyebbség ezen eszköz használatánál, hogy a különféle forrásból származó létrehozói különféle képi tartalmat is rendeltek mellé szimbolikusan. A lapok általános jellemzői az Ön születési dátuma, és neve alapján nyerik el valódi értéküket. Mutatják meg a csak az Önre igaz kombinációs tartalmat karmikus, ciklikus, vagy akár napi értelemben is.

Tudjon meg többet >>>

 

Nem fogok újat mondani energetikailag a Bach doktor által kifejlesztett terápiás rendszerről sem. Ő egy finom energetikát alkalmazó, azaz növényekkel - legnagyobb részt virágokkal létrehozott cseppsorozattal segített a hozzáfordulókon. A növények tulajdonságait alapul véve elkészítette belőlük esszenciáit; majd a hozza fordulók testi/ lelki/szellemi problémáinak tünet együtteséből felmérte melyik cseppre van szüksége. Aztán ezt 30-42-90 napig szedve a finom energiák átírták pácienseiben futó negatív programjaikat. Középpontba hozták újra az embereket, saját életük középpontjába. Segítségül egész-ségük visszaállításához.

Tudjon meg többet >>>

 

Mindez egyben  KOMPLEX ELEMZÉS formájában: Működő, fantasztikus rendszer! A pozitív megerősítések, csakúgy mint előzőleg felsorolt lehetőségek a középpontiságba való visszatalálás eszközei. Nevezhetném a megerősítéseket önhipnózisnak is, válassza ki-ki magának a megfelelő fogalmat. Miképpen mutatunk tükröt ezen módszer alkalmazásával?! Egyszerűen és hatékonyan. Rámutatunk gondolati/szóban kiejtett mindennapi hipnotikus rendszereire. Hol téríti el magát, hol vannak blokkjai már gondolati síkon. Aztán erre rálátva, tudatosítva - segítünk alternatívát mutatni ezek felülírására. Lépésről lépésre, segítve először rálátni majd tudatosítani, és végül újraírni. Egyszerűen, hatékonyan, könnyedén. Ahogyan a többi módszerrel is segítjük. A szabad, könnyed, magabiztos személyisége megerősítésében, kialakításában. Úgy legyen!

Tudjon meg többet >>>

 

Skype tanácsadás:  Csak előzetes egyeztetés után lehetséges. Erre azért is van szükség, mert az adott órában csakis az Ön rendelkezésére áll a választott tanácsadónk. Illetve a megadott problémára széleskörű megoldásokkal tud készülni.

 

SZEMÉLYES ADATOK

*Titulus:
*Teljes név:
*Lánykori név:
*Születési hely:
*Születési idő:

KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK

*E-mail cím:
*Mobilszám:
Skype-cím:

CÉGES ADATOK

Cégnév (ha céges számlát kér):
Számlázási cím:
Adószám (céges számla esetén kötelező):

SZOLGÁLTATÁSOK

*Választott szolgáltatás: Coaching
Étrend tanácsadás
Nem tudom
*Választott elemzés: Kronobiólógia
Numerologia
Tarot
Energetikai oldás
Komplex megoldás
Nem tudom
*Milyen módon szeretne fizetni: Átutalás
Bankkártya
Paypal
*Skype-os vagy személyes tanácsadáson szeretne részt venni? Skype-os
Személyes (Budapesten)

 

 

 

 

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.