0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Impresszum

Kereskedő Neve: Barkóczi Mónika

Szolgáltató Neve: Levi-Kipakol Kft.

Szolgáltató Székhelye: 1035 Budapest, Kerék u. 22

Szolgáltató Elérhetősége (e-mail cím, telefonszám): info@eletmodbazis.hu, +06 (70) 394-8570

Szolgáltatót Regisztráló Hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-09-978454

Adószám: HU23800502-2-41

A Szolgáltató által biztosított információkat tároló tárhelyszolgáltató elérhetősége: PhoenixWEB Kft. (Cím: 1223 Budapest, Nagytétényi út 190. B. ép. I/2. Elérhetőség: tarhely@honlapteszt.hu)

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag az eletmodbazis.hu forrás megjelölésével közölhetőek!

A weboldalainak tartalma kizárólag információ átadás célját szolgálja. Az információ semmilyen körülmények közt nem helyettesítheti a szakorvosi tanácsadást vagy kezelést. Az oldalon közölt információkat az életmódbázis könyvekből, neves internetes portálokról, többnyire szakértők,természetgyógyászok, orvosok, gyártók, fogyasztók visszajelzései alapján állították össze. Nem nyújthatók be tehát olyan kárigények, melyek az információ (beleértve a hiányos vagy hibás információkat is felhasználásával okozott kár megtérítését célozzák. Az ajánlások nem kötelező érvényűek és kötelezettség nélküliek. A szerzők fenntartják a jogukat, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül a honlap egyes részeit vagy teljes egészét megváltoztathatják.

Az étrend kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Egyedülálló biztonság felhasználóink számára: Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csak olyan termékeket forgalmazzon, melyek rendelkeznek magyar OÉTI notifikációs számmal. Továbbá a készítmények és a gyártók rendelkeznek hivatalos nemzetközi tanusítványokkal, melyek igazolják a gyártás és az alapanyagok eredetét, minőségét.Így teljes biztonsággal tudjuk ajánlani termékeinket vásárlóink számára!

 

A Szolgáltatás legfontosabb jellemzői és elemei:

  • A Szolgáltatás célja szépségápolással és egészségmegőrzéssel kapcsolatos termékek árusítása, a Felhasználók tájékoztatása, valamint a Felhasználók véleménynyilvánítására felület biztosítása.

  • A Szolgáltatás működtetése és üzemeltetése az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elkertv.) rendelkezései alapján történik.

  • A Szolgáltatás egyes elemei az Elkertv. rendelkezései szerint közvetítő szolgáltatásnak minősülnek. A Felhasználók által a Szolgáltatás használatával közzé- vagy elérhetővé tett tartalmat az Üzemeltető jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a Szolgáltatás használatával közzétett információk tekintetében a Üzemeltető jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

  • Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltatás bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.