0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Lactobacillus plantarum Sikerrel alkalmazható egyes gyulladásos bélbetegségek gyógyítása során, erősíti az immunrendszert, gátolja a káros baktériumok megtelepedést és elszaporodását a bélrendszerben.Irritábilis bél szindróma (IBS), műtét utáni alkalmazás

Lactobacillus casei Javítja az emésztőrendszer egészségét, immunstimuláló, csökkenti az antibiotikum használat okozta hasmenést, jóllakottság érzést idéz elő, testzsírt metabolizál, csökkenti a testsúlynövekedést, hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítása.

Lactobacillus acidophilus jótékony hatású tejsavbaktérium fajta. Csökkenti a laktózintolerancia tüneteit, megakadályozza a
baktériumok túlszaporodását a vékonybélben. Segíti az emésztést, megakadályozza a kórokozók és gombák elszaporodását a bélrendszerben.

Lactobacillus brevis számos előnye mellett, mint a többi lactobacillus, japán kutatások azt is kimutatták, hogy amikor a kísérletben résztvevő egerek étrendjéhez ezt a baktériumtörzset adták, azok ellenállóbbá váltak az influenzavírusok okozta fertőzésekkel szemben. Ha embereken is sikerül igazolni a baktérium jótékony tulajdonságait, akkor az abból készült speciális probiotikumok védelmet nyújthatnak a H1N1, és a legújabb, Kínában számos halálos áldozatot követelő H7N9 influenzavírusok ellen is.

Streptococcus thermophilus. Csökkenti a laktózintolerancia tüneteit. Lactobacillus és Bifidobacterium törzsekkel és a thermophilus-al, kólikás újszülötteknél értek el eredményeket. A korábbi klinikai eredmények már azt mutatták, hogy a bélflóra módosításával a tünetek javulását lehet elérni. A témában az egyik legfrissebb tanulmány (Kianifar és mtsai., 2014) egy randomizált klinikai vizsgálat eredményeit közli. A csecsemők átlagos sírási idejének változását követték nyomon. Ötven kólikás hasfájástól szenvedő, anyatejes, 15-120 napos korú babát kezeltek a randomizált vizsgálatban. Az egyik csoport szimbiotikumot kapott naponta (prebiotikum és probiotikum együttes alkalmazása), 30 napon át, a másik csoport placebót szedett. A kezelés szignifikánsan sikeres volt a szimbiotikumot szedő csoportban (82.6%)

A N.I.C.S. probiotikus gyerekvitaminja a KIDS speciális granulátuma nyálkahártyán
keresztül szívódik fel, növelve így a hatást és megkönnyítve az adagolást.

 

Bifidobacterium longum. Kedvező hatása van allergiák ellen. Bifidobacterium longum-ot tartják az egyik a legfontosabb probiotikus baktériumnak. Hasmenés megelőzése,
megszüntetése, koleszterinszint csökkentése, megfelelő immunrendszer működése,
élelmiszer-allergia, laktóz-intolerancia, IBS, depresszió tüneteire…..

Saccharomyces boulardii egy élesztőgomba vagy sörélesztő. 1923-ban, Indokínában izolálta a licsi és a mangó héjából egy francia kutató, bizonyos Henry Boulard. Gomba eredetű probiotikum, amelyet az utóbbi időben mind gyermekek, mind felnőttek kezelésében széleskörűen alkalmaznak.Klinikai tanulmányok és metaanalízisek igazolták hatékonyságát mind az akut, mind az antibiotikus kezelés által kiváltott hasmenéses betegségek prevenciójában és gyógyításában, valamint számos egyéb akut és krónikus bélbetegség (IBD, H. pylori fertőzés, AIDS stb kezelésében.

Lactobacillus rhamnosus Immunstimuláló, enyhíti az atópiás ekcémákat, megelőzi a gyermekek hasmenését, valamint számos más hasmenésformát.

Lactobacillus gasseri Az elmúlt években számos tanulmány készült a probiotikumok pozitív
egészségügyi hatásairól. Egy új tanulmány szerint, mely az European Journal of Clinical
Nutrition-ban jelent meg, a probiotikumok hasi elhízásra, testsúlyra gyakorolt hatásait
vizsgálta az elhízásra hajlamos felnőtteknél.

A kutatásban 87 olyan résztvevőt vizsgáltak, akik testtömeg indexe 24-31 között volt. 12 héten át napi 200g placebót vagy Lactobacillus gasseri-t kellett fogyasztaniuk. A kutatás eredményei : Jelentős, átlagosan 4,6 százalékos csökkenés a hasi és visceralis (zsigeri) zsírszövetből; jelentős változás a testsúlyban a BMI, derék- és csípőméret tekintetében; a kontrollcsoport (placebo) tagjainál nem tapasztaltak jelentős változást a fent említett paraméterek tekintetében; a koleszterin és vérnyomás nem változott.

Lactobacillus reuteri Immunstimuláló, hasmenés ellen kiválóan alkalmazható.

Bifidobacterium adolescentis és Bifidobacterium adolescentis A vastagbél folsav termelőjeként is ismeretes: a Bifidobacterium különböző törzseinek vizsgálata kimutatta a folát előállítási képességét. A széklet tenyésztett mintáit elemző kísérletek azt mutatták, hogy a B. adolescentis hozzáadása növelheti a folátkoncentrációt egy colon környezetben. Az eredmények pozitív képet adtak a probiotikumok alkalmazásáról a folsavhiány megelőzésére a vastagbél epitheliális sejtekben, valamint hatékonyabban védve a vastagbélgyulladás és rák ellen.

B. rákellenes gének transzportereként használt B. adolescentis: A génrákos terápiás kísérletekben a B. adolescentis- t választották az endosztatin génnek a tumorban hordozó egerekbe történő szilárd tumorokká történő továbbítására. B. adolescentist választották ki a szállítóvektornak, mivel az nem az emberi szervezetben található nem patogén baktériumok, így nem termel endotoxinokat vagy toxinokat; növeli az immunválaszt a gazdaszervezetben és gátolja a tumorok növekedését más különböző rákokban.

B. adolescentist az endosztatin génnel injekciózzuk az egerekbe a farok vénákon keresztül, és az egerek szövetének elemzésével B. adolescentis csak a tumorban találtuk, és nem a nem érintett szövetekben. Megfigyelték az angiogenezis gátlását a helyi tumoros területeken, így megakadályozva a tumor növekedését. Ez a megfigyelés kimutatta, hogy a B. adolescentis szelektíven csírázott és proliferálódott a daganatszövetben, amely hatékonyan expresszálja az endosztatin gént. Mivel a tumor növekedése függ az angiogenezistől, az a tény, hogy a B. adolescentis gátolta az angiogenezist, és ezáltal elnyomja a tumor növekedését, a daganatszövetben az endosztatin gén megfelelő és specifikus transzporterét képezi génrákterápia eszközeként forrás: wikipedia

 

Bifidobacterium breve hasmenés, bélgáz, bél-ingerültségre. IBS tünetek (Irritábilis bél szindróma) allergiás betegségek kezelésére. Megtalálható a hüvelyben és segít megelőzni a gombás fertőzéseket. Megtalálható az emberi anyatejben és a csecsemők és felnőttek gyomor- bél traktusában. Javítja a tehéntej allergiás túlérzékenységét és a csecsemőknél az atópiás dermatitist.

  • Alkalmazása elnyomja a Th2 immunválaszt és az IgE termelést, és allergiás egerekben modulálja az egyensúlyt.

  • Erős gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik az asztmás egereknél.

  • csökkentette a testtömeg- gyarapodást és a zsigeri zsír felhalmozódását dózisfüggő módon, és javította az összkoleszterin, az éhomi glükóz és az inzulin szérumszintjét az étrend által indukált egérmodelljében.

  • Elfojtja a gyulladást gyulladásos patkányoknál colitis esetén. Csökkenti a proinflammatorikus citokin TNF termelését gluténmentes étrendben, a lisztérzékenységben szenvedő gyermekeknél.

  • Szignifikánsan gátolta a rotavírus szaporodását és megakadályozta a rotavírus fertőzést csecsemőknél

Forrás: webbeteg.hu

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2021 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.