0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Zafír

Zafír életfilozófia

„Az orvos kezel, a természet gyógyít!”

Örök érvényű és valódi igazságot hordozó kijelentés ez. Különösen jó érzés, hogy a modern kor még modernebb embere már elég bátor észrevenni az élet nagy igazságait. Bár divatot csinál az egészségből, de egyre kevésbé fogadja el a mű- szereket.

A modern kor embere mára már tudatosabban gondolkodik, okokat keres, kérdez, nem elégszik meg felszínes alig válaszokkal.

Már csak fél siker a „meggyógyultam”, hiszen egyre többeket érdekel a „hogyan lehetnék egészséges” is. Eleink tudománya tükröződik minden kencén, szeren és pirulán.

„A természet gyógyít! Kincsei ott ragyognak a mezők lankáin az erdők homályán, a poros utak nap égette szélein, a földek mélyén, akár a zafír. ” – Szabó Gyula bácsi szavai

A Zafír Gyógynövény Termékcsalád szereplői, filozófiája, és távlati elképzelései:

Gyártónk 1993-óta professzionálisan gyógynövény alapú termékek készítésével alapozta meg a kedvező piaci megítélést. Saját fejlesztésű és védett technológiája lévén olyan módszereket használ, amely alkalmas a gyógynövények hatóanyagait a legtisztább, orvosi szempontból is a leghatékonyabb formában megőrizni. Ez az úgynevezett hideg sajtolásos technológia az általánosan elterjedt hevítéses hatóanyag kivonással szemben megőrzi eredeti felszívódó képességét, sem a gyártásmaradványt, sem placebót nem tartalmaz. A tiszta növényi eredetű összetevők mellékhatások nélkül teszik dolgukat, egyes termékek esetében akár a sejtszintű regenerálódást is támogatják. Az előállító üzem HACCP minősítéssel rendelkezik, a termékek alapanyagai a legszigorúbb minőségi előírásoknak is megfelelnek.

Célunk, hogy a márka egy minőségi, ár-érték arányt figyelembe véve gazdaságos résztvevője legyen a gyógynövények piacának.

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.