0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Wellstar

Wellstar

Dr. Keywan Grashoff a WellStar első óráinak vizionáriusa. Az elismert természetgyógyász és táplálkozástudományi szakorvos naponta tapasztalta a rendelőjében, hogy a modern orvostudomány fejlődése ellenére egyre több ember egyre fiatalabb betegszik meg. Munkája során volt alkalma megfigyelni, hogy az emberek egészségi állapota évtizedek óta egyre inkább veszít az egyensúlyából és ez súlyos megbetegedésekhez vezet.

 

 

A kiváltó okok hátterében mindig hiánybetegségek figyelhetők meg, amelyek abból eredeztethetőek, hogy az emberek étkezéseik során egyre kevesebb vitális anyagot vesznek magukhoz és ezzel egyidejűleg rendkívüli mértékben megnövekszik a káros szabad gyökök száma, amelyek a szervezetben a környezetszennyezés, a stressz és a helytelen táplálkozás révén képződnek.

 

Kitűnő minőségű természetes vitális anyagok, az emberek igényeinek teljes körű lefedése és emellett egy kedvező ár biztosítása – ebből a három tényezőből tevődött össze Dr. Grashoff termék-víziója. Ennek érdekében kutatott éveken keresztül. Végül Ázsiában találta meg, amit keresett: az életünk ősanyagát, a mikro algákat.

A mikro algák mint első növények már 3 milliárd évvel ezelőtt is szembeszálltak a kedvezőtlen időjárási feltételekkel.Ellenálltak az aszálynak, a heves hőmérséklet ingadozásnak a természet csodájaként számon tartott „asztaxanthin“-nak köszönhetően, amely a Földön található legerősebb természetes pajzsnak tekinthető. Időközben az asztaxanthin a világ legerősebb antioxidánsaként vált ismertté. Hatalmas vitális anyag tartalmuk okán már a maják táplálkozásának is szerves részét képezték. Manapság az algák a magas életkorukról és vitalitásukról híres ázsiaiaknál az étkezés nélkülözhetetlen részeként vannak számon tartva.

 

 

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.