0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

TianDe

Hallottál már arról, hogy a keleti népek egészen másként tekintenek a szépség és az egészség megőrzésére, mint a nyugatiak?

Gondoltál már arra,  milyen jó lenne a régi, akár több ezer éves tudást a modern világban hasznosítani, s vegyszerek, káros vegyületek helyett természetes módokkal érni el esetleg sokkal látványosabb eredményeket?

Tetszene, ha egy cég, amellett, hogy igen magas minőséget kínál, mindenki számára elérhető árakat kérne?

Számodra is fontos, hogy egy cég, amelynek a termékeit megvásárolod, nagy gondot fordítson a környezetünk védelmére, s amellett, hogy nem járul hozzá a további környezetromboláshoz, még aktívan annak helyreállításban is részt vesz?

 

Mi döntést kínálunk mindenkinek: ahelyett, hogy naponta ártanánk a szervezetünknek, segítsünk elkerülni a mind nagyobb mérvű szennyeződését!

 

A tianDe cég 2007-ben alakult fiatal, energikus és nagyon ígéretes, Oroszországban bejegyzett nemzetközi cég. Alapítói 3 vállalkozó szellemű hölgy és 2 férfi volt

Azt tervezték el, hogy Kínában gyártatnak kozmetikumokat és egészségvédő készítményeket kizárólag természetes, főleg érintetlen területről származó alapanyagokból, régi bevált kínai és tibeti receptek alapján.

A tianDe márka ötvözi a hagyományos keleti gyógyászatot, az évszázadok során féltve őrzött kínai receptúrákat és a legújabb nanotechnológiát.

 

A tianDe termékei hamar a fogyasztók kedvenceivé váltak és a cég sikere töretlenül ível felfelé. E siker titka: a tianDe garantáltan a legmagasabb minőségű kozmetikumokat gyártja és partnereinek a legjobb üzleti feltételeket kínálja. A tianDe termékeknek a minőségen kívül (ami nem hagyja közömbösen még a legigényesebb vásárlót sem) másik nagy előnye az ára, ami lehetővé teszi, hogy a különleges termékek is sokak számára elérhetők legyenek.

 

A tianDe termékek nem csodaszerek, de a kozmetikumok összetételében megtaláljuk azokat a nélkülözhetetlen anyagokat, amik az idő múlásával ritkulnak a bőrben, így például a hiarulonsav, a kollagén vagy az elasztin.

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.