0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Specchiasol

A Specchiasol® egy olyan olaszországi gyártó cég, aki gyógynövények termesztésével, gyógyhatású termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

A márkát 1973-ban alapították Olaszországban, mikor is a márka alapítója, Giuseppe Maria Ricchiuto a természetes gyógymódokat kereskedelemben is elérhetővé szerette volna tenni a nagyközönség számára is.

A márka legismertebb termékeinek, az Aloe Verás vonalnak a szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta, vagyis a termék előírt acemannan mennyiséget képvisel az Aloe tartalomban és, hogy a termék a szigorú IASC előírásoknak megfelelő Aloe minőséget képvisel.

A Specchiasol® több mint 700 terméket gyárt, orvoscsapata a legújabb kutatási eredményeket publikálja, több könyvsorozat fűződik nevükhöz, ami a természetes orvoslásról szól.

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.