0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Naturalfoods

Cégünk, a Naturalfoods Bio és Reform Élelmiszer Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság, (Naturalfoods Kft.)  egy új, fiatal, lendületes csapat.

Elsődleges és mindenkori célunk a tökéletes minőségű, gluténmentes reform termékek gyártása, forgalmazása, és az egészséges táplálkozás elterjesztése.

Küldetésünk, hogy a legmagasabb minőségű, glutén-, tej- és  tojásmentes ételeken keresztül  gazdagítsuk és növeljük azon termékek körét, melyekkel fogyasztóink egészséges és teljes élelmiszerekhez juthatnak.

Csapatunk tagjai  egészségtudatos emberek, akik élesen elutasítják a génmódosított , alacsony minőségű és szintetikus anyagokkal szennyezett élelmiszereket.

100% Gluténmentes: Üzemünkben csak és kizárólag gluténmentes alapanyagokat dolgozunk fel. Beszállítóinktól elvárjuk, hogy hivatalos igazolást biztosítsanak az alapanyagok gluténmentességéről.

100% Tojásmentes: Gondoltunk azokra, a sajnos egyre nagyobb számban lévő emberekre is, akik tojásfehérje-érzékenyek. Ők is nyugodt lélekkel fogyaszthatják termékeinket.

100% Laktózmentes: Termékeinkben semmilyen tej alapú készítményt nem használunk, ennél fogva laktózérzékenyek is fogyaszthatják készítményeinket.

100% Vegán: Termékeinkbe soha, semmilyen állati eredetű adalék, vagy alapanyag nem kerülhet.

100% GMO mentes: Beszállítóinktól szintén elvárjuk, hogy bizonylattal igazolják az alapanyagok GMO mentességét.

100% Allergén anyagoktól mentes: Filozófiánk, hogy az élelmiszer legyen a lehető legtermészetesebb állapotú, elutasítunk minden szintetikus anyagot, amivel az élelmiszereket manipulálják.

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.