0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Highland

HIGHLAND Laboratories már több mint 34 éve szolgálja ki vásárlóit kutatáson alapuló, kiváló minőségű, természetes alapanyagokból előállított étrend-kiegészítőkkel.

Mivel az analizáló és a mikrobiológiai laboratóriumok is helyben, a gyáron belül működnek, így az utóbbi években több újításnak számító formulát is ki tudott fejleszteni a cég. A termékek megfelelnek az Egyesült Államokban érvényes élelmiszerjogi előírásoknak.

A Highland "A" minősítéssel rendelkezik a GMP (Good Manufacturing Practice) minőségi és tisztasági standardja alapján.

Mit is jelent ez valójában?

  • A GMP egy állandó kémiai, mikrobiológiai illetve fizikális kontrollt jelent, amelyet a legszigorúbb minőségi és tisztasági kritériumok alapján hajtanak végre.

  • A gyártásban használt alapanyagokat a minőség-analizáló részlegben szigorú teszteknek vetik alá. Minden alapanyag "számozást" kap és csak azok kerülhetnek be a gyártási folyamatba amelyek minden szinten megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Azok az alapanyagok, amelyek nem felelnek meg minőségileg, nem kerülhetnek be a gyártási folyamatba és azonnal visszaküldik őket a beszállítókhoz.

  • A minőségi ellenőrzés a teljes gyártási folyamat alatt biztosított. A felhasznált alapanyagok mintái minimum 4 évre a laboratóriumban maradnak megőrzésre, és bármikor visszakereshetőek.

Mivel a GMP minősítés megszerzése nem kötelező jellegű, így a táplálékkiegészítők csupán 5%-át állítják elő ezen kritériumrendszer alapján. A Highland termékek mindegyike megtalálható ebben az 5%-ban!

 
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.