0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Health First

A WHO adatai szerint Magyarország vezet az 1000 lakosra jutó rákos halálozási esetek tekintetében. A szív- és érrendszeri, valamint a neuro degeneratív megbetegedések esetében is vezető helyet foglalunk el. Az egészségügyi rendszer pedig egyre drágábban tudja gyógyítani az arra rászorulókat.

TEGYÜNK EZ ELLEN, ELŐZZÜK MEG A BETEGSÉGEKET!

Ne várjunk, míg betegségeink megjelennek és elhatalmasodnak, előzzük meg őket. A mai modern kor megváltozott életmódbeli és táplálkozási szokásai maguk idézik elő a betegségeket. Legfőbb célunk, hogy a megfelelő vitaminokkal, antioxidánsokkal, táplálékkiegészítőkkel a várható életkort meghosszabbítsuk, és ami talán még ennél is fontosabb, hogy a várható életminőséget javítsuk.

Kutatás

A modern megelőző gyógyászat molekuláris alapjainak vizsgálata fontos eleme az új termékek kifejlesztésének. A biológia folyamatok molekuláris szintű megértése elősegítheti a betegségek kialakulás előtti felismerését és megelőzését. Fő molekuláris alapkutatási eredményeinkről a drugcent.eu oldalon tájékozódhat (angol nyelvű oldal).

Fontos küldetésünk, hogy az alapkutatási eredmények minél előbb hasznosulni tudjanak az innovációs láncon keresztül.

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.