0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

GNLD termékek

A GNLD 1958 óta, amíg elérte mai formáját, emberek ezreinek tette jobbá az életét, termékei kezdetektől fogva, a táplálkozásra vonatkozó ismeretek és szükségletek figyelembe vételével készülnek.

A GNLD egy globális, egészségmegőrzéssel foglalkozó társaság, amely elkötelezte magát amellett, hogy segítse az embereket abban, hogy saját kezükbe vegyék jólétüket, nemcsak egészség tekintetében, hanem az anyagi biztonságot  is. 50 évre visszatekintő múlttal és tapasztalatokkal, több mint 50 országban van jelen.Az egyik legmarkánsabb különbség, amivel a GNLD kiemelkedik a többiek közül abban áll, hogy egyedülálló termékeket gyárt és forgalmaz, olyan termékeket, amelyek beváltak és amelyekre az embereknek szükségük van egészségük megőrzése érdekében. Az elmúlt öt évtizedben folyamatosan arra törekedett a cég, hogy kiemelkedően jó minőségű termékeket fejlesszen ki és forgalmazzon.

A GNLD közvetlen értékesítésben hozza forgalomba a termékeit. Számos országban, köztük Magyarországon is tagja a Közvetlen Értékesítők Szövetségének, elfogadta és betartja az Etikai Kódexét. A network marketing azt jelenti, hogy a személyes és csoportforgalom után egy meghatározott %-ot fizet, ami minden forgalmazónak azonos esélyt biztosít, és vezetővé sem szubjektív kinevezéssel lehet válni, hanem egy egzakt módon megállapított minősítési rendszer alapján.

Termékcsaládok:

 • Táplálékkiegészítők a jobb egészség megőrzését szolgálják

 • Gyógynövény alapú termékek amelyek a gyógynövények hatékony tulajdonságait nyújtják

 • Fogyókúrás termékek melyek segítik elérni a kívánt fizikumot

 • Környezet kímélő tisztítószerek,melyek megfelelnek az ökológiai mottónak takarékosak és környezetkímélőek

 • Bőrápolás és testápoló szerek egészségügyi és esztétikai jótékony hatásokat egyesítenek

 

Természet ihlette, tudomány alkotta.

TEKINTSE MEG termékeiket! >>>   http://gnld.hu/termekkatalogus/catalogo_2013_hu.pdf

 

A GNLD-ben egyszerű a termékfilozófia is: a minőségi követelmények abszolút, eltökélt követése, kompromisszumok nélkül. A termékek természetes összetevőik révén segítenek abban, hogy energikusak legyünk és optimális egészségi állapotunkat elérjük,megőrizzük.Tápanyagaik hatékonyak, klinikailag teszteltek, exkluzív formulák formájában kerülnek a dobozokba, haladó technikával készülnek ,ezért biztosítják az optimális felszívódást.

Tisztaság, hatékonyság, megbízhatóság
A GNLD termékek természetes, tudományosan kidolgozott termékek. Teljes értékű alapanyagokat használnak, termékeik az emberi táplálékláncban jelen levő összetevőkből készülnek, világszerte ismert tudósok és táplálkozástudományi szakemberek dolgozzák ki. A nemzetközileg elismert toxikológus és rákkutató, dr. Furst hozta létre a Stanford Cancer Chemotherapy Laboratory-t és 50 éven át e betegség megelőzésének élenjáró kutatója volt. Sok GNLD termék mögött az ő úttörő felfedezései állnak.

A GNLD tudományos kiválóságának elismertsége olyannyira megalapozott, hogy termékeinket olyan híres intézmények kutatói használták, mint az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma, az UNESCO és világszerte ismert nagyobb egyetemek és tudományos intézmények.

Kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, minden termék engedélyezett, a táplálék kiegészítők az Országos Sportegészségügyi Intézet igazolásával rendelkeznek, a tisztító - és fertőtlenítő szereknek ANTSZ engedélyük van, valamint szerepelnek az Epidemiológiai Központ kiadványában, mint egészségügyben alkalmazható fertőtlenítő eljárások.

A táplálék kiegészítők számtalan egészségügyi problémára kínálnak gyógyszermentes megoldást, így kidolgozott program van az

 • immunrendszer
 • emésztőrendszer
 • keringési rendszer
 • légző rendszer
 • idegrendszer táplálására,  működésének javítására.

Segítséget nyújtanak a

 • gyermekek megfelelő fejlődéséhez
 • vitaminszükségletünk fedezéséhez
 • csontritkulás megelőzéséhez
 • vércukorszintünk normalizálásához
 • szervezetünk méregtelenítéséhez.

 

Számtalan klinikai vizsgálat és dokumentáció támasztja alá a termékek hatékonyságát.

 

 

 

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.