0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Garuda Ayurveda

A Garuda Trade Kft. megalakulásától (1991) kezdve az ősi indiai Ayurveda gyógyászat módszereinek magyarországi meghonosítását, és gyógytermékeinek a hazai piacra történő bevezetését tartja fő célkitűzésének. Ennek keretében az 1990-es évek eleje óta engedélyeztetünk és importálunk Indiából gyógynövényalapú, 100%-ig természetes eredetű, magas minőségi követelmények mellett előállított ayurvedikus gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat, valamint állatgyógyászati készítményeket.

A cégünk által forgalmazott termékeket nagy múltra visszatekintő indiai cégek állítják elő az Ayurveda, a világ legősibb, de ma is széles körben alkalmazott és elismert gyógyászati rendszerének ősi receptjei, leírásai, a gyógynövények és ásványok alkalmazása területén felhalmozott évezredes tapasztalatai alapján.

A jelenleg forgalmazott készítmények listája széles, és egyre bővülő; az immunerősítő és anyagcsere-szabályozó készítményeken túl számos higiéniás, szépségápolási és wellness-készítményt forgalmazunk. A termékpalettát 1998-tól kezdődően haszon- és hobbiállattartásban alkalmazható készítmények színesítik.

Folyamatosan bővül továbbforgalmazó partnereink köre, így készítményeinket egyre több biotermékeket, étrend-kiegészítőket, gyógyhatású készítményeket, valamint állatgyógyászati szereket forgalmazó üzlet polcain találhatják meg vásárlóink.

Indiai gyártó partnereink humán vonalon a Dabur India Ltd, a Dabur Research Foundation, az Emami Ltd, a Muniyal Herbals and Ayurvedic Remedies Ltd, a The Arya Vaidya Pharmacy Ltd, a Baidyanath Ltd, valamint állatgyógyászati vonalon az Ayurvet Ltd, mely cégeknek kezdeményező és meghatározó szerepe volt az Ayurveda gyógyászat módszereinek és gyógytermékeinek magyarországi megismertetésében és elterjesztésében.

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.