0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Flavon Max

Flavon Group

Ma már a szakemberek és a laikusok is tisztában vannak azzal, hogy a civilizált világban olyan hatások érik az emberi szervezetet, amelyek gyorsítják az öregedést, és károsan befolyásolják az egészségi állapotot. Ezeknek a hatásoknak egy részét – mint a levegőszennyezés, a munkahelyi stressz – nehéz kiküszöbölni, így a megnövekedett oxidatív stressz esetén, a szabad gyökökkel történő túlzott terheléskor kimondottan javasoltak az antioxidáns hatású élelmiszerek. A szervezet antioxidánsokkal való folyamatos ellátása igen fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerek elfogyasztásának szerepe igen jelentős. Ebben a kiemelkedően fontos törekvésben kíván élharcosi szerepet vállalni, illetve segítséget nyújtani fogyasztóinak, a flavon group cégcsoport egyedülálló étrend-kiegészítő termékeivel.

Flavon max termékcsalád 2004 óta van jelen a piacon, azóta több mint 1,5 millió üveg Flavon termék jutott el a világ több mint 40 országába. A Magyarországon forgalmazott antioxidáns és polifenol tartalmú étrend-kiegészítők között a Flavon speciális formában, lekvárállagban teszi elérhetővé mindenki számára a gyümölcsökben és zöldségekben található szín- és hatóanyagokat, melyek közül különösen a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és karotinoidok jelentősek. Az innovatív termékek az ISO 22000 minőségbiztosítási rendszer szigorú követelményeinek megfelelően, kiemelkedő minőségben készülnek a cég saját tulajdonú gyárában, Magyarországon.

A Flavon termékcsalád hat tagja természetes anyagokból, magas antioxidáns tartalmú, sötét bogyós gyümölcsökből és zöldségekből készül, melyek az emberi szervezet számára is könnyebben és hatékonyabban hasznosíthatóak. A terméket a különleges gyártási eljárás és a természetesség teszi egyedülállóvá, így biztosítva mindenki számára a XXI. század lehetőségét az étrend valóban hatékony és természetes kiegészítésére.

A termékcsalád kiválóságát a folyamatosan növekvő kereslet mellett a több mint egy tucatnyi szakmai elismerés bizonyítja leginkább. Büszkék vagyunk, hogy a cég, valamint a Flavon termékek olyan rangos kitüntetésben részesültek mint pl. a Business Superbrands Hungary 2013 elismerés, a European Business Awards 2011 & 2012/2013 díjak, a Monde Selection Grand Gold díj, a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj, vagy a Magyar Termék Nagydíj.

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.