0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Evalar

Az orosz EVALAR anyacég a világ egyik legnagyobb homeopátiás- és természetes táplálékkiegészítő gyártója; mely olyan, a világon egyedi termékeket kínál, mint az Altáj-hegységben fellelhető Arany Múmijó, vagy a több ezer méteres magasságokban, különlegesen tiszta környezetben élő cédrusfákból nyert olaj, melynek egyedülálló tisztasága gondoskodik rendkívüli hatásfokáról. Az EVALAR-termékek használatának eredményeit nem csupán a tudományos kutatások, de rendszeresen visszatérő vásárlóink személyes tapasztalatai igazolják.

Az EVALAR hazai képviselete az eredeti, orosz alapanyagokból, az anyavállalat által készített speciális termékek hazai és a környező országokra kiterjedő forgalmazását látja el.

Termékpalettánk egyaránt tartalmaz általános immunerősítő, vitalitásnövelő készítményeket, valamint egy-egy konkrét megbetegedés tüneteinek kezelésére szolgáló táplálékkiegészítőket.    

Az anyavállalat negyed évszázados fennállásának alkalmából mi is megújult külsővel, újabb termékekkel és még inkább az Önök személyre szabott igényeinek megfelelő megoldáscsomagokkal várjuk régi és új vásárlóinkat egyaránt!

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.