0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Energy

Az Energy Nemzetközi Társaság jelenlenleg Európa 8 országában forgalmazza tisztagyógynövénytartalmú készítményeit.A  Cég kínálata gyógynövény alapanyagú, bioinformációs technológia alkalmazásával gyártott készítményekből áll. A készítmények összeállítása és gyártása az ősi kínai orvoslás alapelvei szerint történik, ám szakértőink mindemellett felhasználják a fitoterápia, a kristályterápia, a homeopátia, és a modern bioinformációs módszerek legújabb ismereteit is. 

Társadalmunkban az ember életét nagymértékben befolyásolják a nagy számban és dózisban elfogyasztott antibiotikumok, az egyéb,mesterséges anyagokat tartalmazó élelmiszerek. Ennek eredményeként immunrendszerünk legyengül, természetes ellenálló képességünk erősen csökken, fejlődésünk mesterséges, különféle vegyi anyagok által meghatározott keretek között folyik. Ha azonban tanulunk a természet törvényszerűségeiből, szervezetünk ellenálló képességét nem gyengítjük, hanem erősítjük és felkészítjük a betegségek elleni védekezésre, megelőzhetjük a gyógyszerek káros mellékhatásait, a betegségek okozta ártalmakat. Célunk tehát a test regenerációja és a magas életkor elérése a szervezet harmonizálják működésének fenntartásával. Az Energy termékei a megelőzést szolgálják, de emellett segítenek az embereknek, hogy természetes úton újíthassák meg egészségüket. 

Az Energy minden táplálék kiegészítője testünk energetikai szinten történő harmonizálásával részt vesz szervezetünk regenerációjában, ellenálló képességének növelésében. Azzal, hogy energetikai szinten harmonizálják az egyes meridiánokat, elősegítik a hozzájuk tartozó szervek helyes működését. A szervezet méregtelenítésének folyamatát a gyógynövénykivonatok segítségével és a bioinformáció révén sokszorosan felgyorsíthatjuk. A termékek nem csak különböző egészségügyi problémáinkon segíthetnek, de fontos szerepet játszanak a megelőzésben is. A Pentagram Regeneráció ezért számít világviszonylatban is újdonságnak, mely megérdemli, hogy gyönyörű bolygónk minden részén elterjedjen. 

 

Energy készítményei nem tartalmaznak tartósítószereket, sem egyéb mesterséges adalékanyagokat, kímélően hatnak, segítenek megszabadítani minket az egészségügyi problémáktól, abban az esetben, ha hozzáértő szakember választja ki őket. Ezek után minden csak rajtunk múlik. 

Energy Magyarország Kft

Kattintson a képre, tekintse meg online katalógusunkat!

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.