0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

DXN termékek

A Dxn-t Dr.Lim Siow Jin alapította 1993.ban. A cég a gomba termesztésétől,a feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik.Termékeit több mint 5 millió törzsvásárló fogyasztja nap mint nap.

A Ganoderma lucidum egészségre gyakorolt hatásai:

Csökkenti a koleszterinszintet,megelőzi az éreémeszasedést,elősegíti a vérképzést.Megakadályozza a bakteriális és vírusfertőzéseket.Segít a hörghurut,asztma,allergiás reakciók enyhítésében,megszüntetésében.Képes a  II. típusú diabetes mellitus tüneteinek enyhítésére, a vércukor és trigliceridek csökkentésére, és az inzulin termelés növelésére.Szerepe van  a magasvérnyomás  természetes úton történő csökkentésében valamint a vérrögképződés megelőzésébenJó hatással van a fokozott fizikai terhelés és feszült, felfokozott életmód esetén a kimerült szervezet felerősítésében. Kimossa a környezetszennyző anyagok maradványait,mint a dohányzás, kémiai anyagok, radioaktív sugárzás, röntgensugárzás, a szervezetből.

A DXN Ganoderma kávé új fejezetet nyitott a kávézás történetében. Kiváló minőségű arabica kávé Braziliából és bio termesztésű ganoderma kivonata teszi egyedülállóvá. A DXN ganoderma tartalmú kávéi nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozókat.

 

Kattintson a képre, tekintse meg az online katalógust!

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.