0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Biogreen

Egészségvédő funkcionális  élelmiszerek.

Egészségvédő, betegségek megelőzését szolgáló funkcionális élelmiszerek fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozunk.

Csíráztatott gabona és egyéb magvakat  használunk a egészségvédő,funkcionális  élelmiszerek előállítására.

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a magvak csíráztatása segítségével előállított élelmiszerek stabilitásának megőrzésére. Kutató fejlesztő tevékenységet folytatunk a csírázó magvakban történő élettani folyamatok megismerésére. A csírázás segítségével jelentősen lehet csökkenteni a nyugalmi állapotban levő magvakban felhalmozódó un. anti-nutitív, tápanyagfelvételt gátló hatóanyagokat. Így funkcionális csíra élelmiszert állítunk elő.

Kutatási irányaink az egészségvédő, funkcionális élelmiszerek fejlesztésére.

  • Kutatásaink célja, hogy a csírázás segítségével olyan változtatásokat tudjunk elérni, amelyek biztosítják, hogy a magvakban a számunkra fontos hatóanyagok ne bomoljanak le és a csírázás során a termékekben megőrizzük az ember számára fontos antioxidánsokat, továbbá a csírázás folyamatához természetesen tartozó oxidációs folyamatok minél kevesebb kárt tegyenek a magvak hatóanyagaiban. Törekszünk arra, hogy az olyan folyamatokat is elősegítsük, amikor az ember számára hasznos specifikus hatóanyagok szintézise kifejezetten a csírázás folyamatához kötöttek, mint pl. a barna rizs csírázása során felgyorsuló Gamma Amino Vajsav (GABA)

  • Kutatás és fejlesztési együttműködésünk van a Biotech Innovation ApS céggel a Power Pack eszközök tökéletesítésére és új alkalmazási területek felkutatására a funkcionális egészség megőrző élelmiszerek ízének javításában, valamint azok tudományos hátterének feltárására.

  • Kutatási és fejlesztési és termelési együttműködésünk van a HEMP SEED OIL EUROPE LTD céggel   étkezési kendermagcsíra alapú termékek fejlesztésére.

  • Megbízásos alapon szaktanácsadással foglalkozunk azokon a területeken, ahol kompetensnek érezzük magunkat.

Partnereink az egészségtudatos vásárlók, akik érdeklődnek az egészségvédő funkcionális élelmiszerek fogyasztásában.

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.