0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Bio Berta

Jó egészséget, sok–sok örömélményt kívánva
engedje meg rövid bemutatkozásunkat.

Álmodozni öröm, álomhoz hűségesnek lenni klasszikus, álmot megvalósítani kivételes, s gyönyörű történet! A mi álmunk a „Terülj, terülj bio asztalkák!” megvalósulása, kiteljesülése az Ön segítségével, és a remélhetőleg mind több magyar asztalt terítő honfitársunkkal együtt szövődhet.

Ajánlom a bio ételeket-, reformtáplálkozást kedvelőknek, vegetáriánusoknak, diétázóknak és azoknak, akik az egészséges táplálkozás mellett a finom ízekhez is ragaszkodnak. Személyesen garantálom termékeim minőségét, amelyeket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft., Bio Suisse és NOP folyamatosan ellenőriz. A tanúsítványokat - a lap alján - a logokra kattintva tekintheti meg. Töltse le ajánlónkat és terméklistánkat!

Hiszem, hogy felpörgetett életvitelünk, a gyors éttermek és a fél – készételek béklyója ellenére marad annyi szabad lelkület, mellyel önmagunk, családunk és településünk kedvelt ízeit, hagyományait ápolhatjuk, átmenthetjük. Öntől csak azt kérem, hogy gyermekei, unokái és mindannyiunk szomszédjai körében tartsa életben a család és környezete mesés ízeit. 

Dr. Berta Zoltán 

 

 

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.