0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Ayura

CÉGÜNK ÉS FILOZÓFIÁNK

Az Ayura Herbal Kft. azzal a céllal alakult 2012-ben, hogy távol-keleti, ayurvédikus, egészséget szolgáló, minőségi termékeket tegyen hozzáférhetővé Magyarországon és Európában.

Abban valószínűleg mindannyian egyetértünk, hogy jó közérzetünkhöz és egészségünk megőrzéséhez a minőségi táplálkozás szinte elengedhetetlenül fontos. Azonban sajnos nincs, vagy nagyon nehezen hozzáférhető a tökéletes, vegyszer-, adalékanyag- és szennyeződésmentes élelmiszer, így a táplálék kiegészítés egészségünk egyensúlyban tartásához napi szükségletté vált.

Az Ayura Herbál Kft. olyan különleges gyógynövényekből készült termékeket kínál, melyek összeállításánál a több ezer éves tapasztalat és gondos hozzáértés mellett a ízhatás élményét is szem előtt tartottuk.

A „keleti bölcsek” már régen rájöttek, hogy vannak olyan különleges gyógynövények, melyek rendszeres használatával hosszú és egészséges életet élhetnek. Mi szeretnénk, ha a gyógynövények kiváló élettani hatásai mellett élmény és élvezet lenne fogyasztásuk.

Kívánjuk, hogy váljék egészségedre és hasznodra!

Ayura Herbal Kft. (hivatalos és kizárólagos európai forgalmazó)

 

        

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.