0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Arkocaps

Az Arkopharma Laboratoires alapítási éve 1980. Alapítója Max Rombi állatorvos volt. A név választás egyik fő szempontja állítólag az volt, hogy lehetőleg az abc elején szerepeljen bármely céges névsorban... 

A vállalat főhadiszállása a francia riviérához közeli, Nizza környéki Carros. 

Arkopharma idejekorán felismerte egy új kor eljövetelét a gyógyászatban. Ez azzal köszöntött be, hogy megnőtt az átlag életkor, ezzel a népesség, így többek igényelnek gyógyászati szereket egészségük fenntartására, de kevesebb lett a szabadidő, így nőtt az öngyógyszerezés, orvos nélküli gyógyszer beszerzés mértéke. Nem utolsó sorban pedig megvalósult a természetes alapú szerek reneszánsza. 

Így az Arkopharma természetes alapú, betegséget megelőző és egészségfenntartó, növényi alapú gyógyszereket és gyógyhatású készítményeket, étrend-kiegészítőket és kozmetikumokat fejleszt és gyárt. 

A cég mindenkori tulajdonosa és felelős szakmai irányítói fontosnak tartják, hogy készítményeik tudományos háttere, hatásuk klinikai bizonyítottsága megfeleljen a kor követelményeinek, másrészt ezek a készítmények gyógyszer minőségűek legyenek.

A vállalatban jelentős intellektuális és piaci értéket képez egyik alkalmazott technológiája, a fagyasztva őrlés. Ezen technológia alkalmazásával készülnek a tisztán növényi eredetű hatóanyagokat tartalmazó készítményeik, például az Arkokapszulák.

Az eljárás lényege, hogy a felhasználandó teljes növényi részeket - kellő előkészítés után - folyékony, - 196 fokos folyékony nitrogén segítségével -50 fokra fagyasztva kb. 125 mikronnál kisebb méretű részecskékké őrlik, majd az így kapott anyagot kemény cellulóz anyagú kapszulákba töltik. 
Az eljárás másik előnye, hogy a teljes növényi rész kerül felhasználásra, nem pedig a szokásos kivonat, mely utóbbiba számos, a fő hatóanyagot előnyösen kiegészítő mellékhatóanyag rossz oldékonysága következtében már nem jut át, hanem a veszteség listára kerül.

Arkopharma készítményei a megelőzés és a terápia számos területén vannak jelen. Ilyen az urológia, az ízületi panaszok, fogyasztás, alvás zavarok, gyengeség, légzőszervi panaszok, és immun zavarok. 

A vállalat folyamatos fejlesztéseinek célja minél több ismert és újonnan felfedezett gyógynövény hasznosítása az emberi életminőség javítására és az élettartam
növelésére a korszerű tudomány eszközeivel.

Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.