0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció

Biocom RO 102 víztisztító nyomásfokózóval

98.700 Ft
-
+


kosárba
Kívánságlistára | Összehasonlít

Biocom RO 102 víztisztító nyomásfokózóval

A berendezés a fordított ozmózis technológiájával nyújt Önnek biztonságos, tiszta ivóvizet. Vegyi anyagok és elektromos áram használata nélkül biztosít prémium vízminőséget.

Az RO 102- A  nyomásfokozó pumpával van ellátva, amely alacsonyabb hálózati víznyomás esetén is garantálja a tartály gyors feltöltését, ezáltal a megfelelő vízhozamot. 

Az RO eljárással a következő anyagokat tudjuk a vízből 99% -ban, kiváló eredménnyel eltávolítani:

Nazirium, Arzén, Kadmium, Kálium, Szulfátok, Keménység(Ca), Nitrátok, Kloridok, Fekália bacilusok, Vírusok, Protozoa ciszták, Organikus anyagok, Trihalometánok, Trihaloetilé, Klór, Mérgek, gyógyszer maradványok, Anyag szedimentáció, Szín és íz, Azbeszt stb.

Ez a kis berendezés észrevétlenül megfér a mosogató alatt. Segítségével karnyújtásnyira egészséges, jóízű ivóvizet találunk. A család teljes vízigényét kiszolgálja a készülék. 

- egészséges,
- selymesen finom,
- nem fogy el,
- nincs tele testidegen anyagokkal, szennyeződéssel,
- eleve otthon van, így nem kell hazacipelni,
- lágy, és nem lesz tőle vízköves az edény,
- bármiféle főzésre is alkalmas,
- nagyobb mennyiségben is fogyasztható, olcsón előállítható,
- jó oldóképességű, sokoldalúan felhasználható.

5 mikronos szűrő: hatékonyan eltávolítja a vízből a nagyobb szennyeződéseket, vasat, homokot, stb.

Aktív szén szűrő: kiszűri a klór és egyéb kémiai anyagok 99%-át. Fokozottan javítja a víz színét, ízét és illatát.

1 mikronos szűrő: hatékony szűrést végez a membrán előtt (annak védelmében) A membrán ezáltal 95%-os TDS csökkenést produkál.

Reverse Osmosis membrán: a TFC (thin film composite) membrán napi 80 gallon (302 liter) tiszta vizet állít elő. Eltávolítja a vízből az esetlegesen benne található nehézfémeket, klórt, vízkövet, nitrátot, arzént, baktériumokat, vasat, nitritet, stb.

Aktív szén utószűrő : a tisztított víz ízének és illatának tökéletes tisztaságáért. Csak az NSF által minősített szén utószűrőket használunk a víz garantáltan jó minőségéért.

A WF 100 víztisztítót 12 literes tartállyal, minden alkatrésszel, beszerelési csomaggal, színes műanyag csővel és elegáns csappal szállítjuk.

Figyelem: A termékhez mellékelve küldjük a beszerelési útmutatót, de garanciát csak a gyártó által történő beszereléskor tudnak vállalni!

Forgalmazó:
Biocom

A termékkel kapcsolatos kérdését itt tegye fel:

Ezzel az űrlappal azonnal e-mailt küldhet a termékkel kapcsolatos kérdéseivel. Kérdezzen bátran szakértőinktől. Kérdésére hamarosan választ kap e-mailben.

*Név:
*E-mail cím:
*Kérdés:
 
Kérdés küldése
 
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.