0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
%
38.000 Ft
45.790 Ft (-17%)
-
+


készlethiány
Kívánságlistára | Összehasonlít

Fogorvosok és dentál-higiénikus szakemberek javaslata szerint, évente legalább egyszer teljes, professzionális eszközökkel történő fogtisztításra lenne szükségünk a maximális szájhigiénia biztosításához. 

Az Emmi-dent, egy Németországban gyártott prémium ultrahangos fogkefe, lágyan, dörzsölés mentesen tisztít. Már egyetlenegy kezelés után érezhető az ultrahang hatása. A különlegesen sima fogfelületen több órán keresztül nem tapadnak meg a baktériumok. A készülék kiváló fogápolást biztosít és optimális védelmet jelent a fogak, az íny, a szájpadlás, az implantátumok, a koronák, a hidak és a fogszabályzók számára!

 

Hatásmechanizmus: Az ultrahangos működésű Emmi-dent fogkefék 96 ezer rezgés/perces teljesítményükkel egy egészen más dimenzióját nyitják meg az otthoni fogápolásnak. Az Emmi-dent a kefébe integrált mikrochip segítségével generál ultrahangot. Világszerte egyedülálló találmány. Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként és ezeket a sörtéken keresztül továbbítja. A speciálisan kifejlesztett mikro-buborékos fogkrémmel együtt fejti ki hatását a fogakra és mélyen a fogínyben. Az ultrahangos fej, fogkrém és a nyál továbbítja a nem hallható ultrahangos rezgéseket a fogakra, ínyre, a szájpadlásra, sőt a nyelvre is. Az ultrahang mikro-buborékok millióit képezi, melyek apró méretük miatt eljutnak a legkisebb résekbe is. Ott „robbannak”, ezáltal eltávolítják a szennyeződéseket, az ételmaradékot, a fogkövet, a lepedéket és a baktériumokat is. Az ultrahangos rezgés szállítja aztán a szennyeződéseket kifelé. 

 • A 100% valódi ultrahang hatására, a speciális ultrahangos fogkrémben keletkező mikrobuborékok, (melyek berobbannak, újraképződnek, újra berobbannak) gondoskodnak a fogak, a fogíny és a fogínytasakok alapos és hosszan tartó tisztításáról.
 • Az ultrahang hatékonyan pusztítja el a kellemetlen leheletért (szájszag) is felelős baktériumokat a fogak között, a fogínyen és mélyen a fogínytasakokban.
 • Ultrahangos fogkefe rendszeres használatával, Ön nem kizárólag a fogakra tapadt lepedéket távolíthatja el, de jelentősen csökkentheti a szájüregben keletkező gyulladások, (pl fogínygyulladás, afta), a fogínyvérzést és a parodontózis kockázatát is.
 • Az ultrahang és az ultrahangos fogkrém mikrobuborékai rövid időn belül megszüntetik a fogak elszíneződését, így a fogfehérítés, erős vegyszerek nélkül megy végbe.
 • Az Emmi-dent fogkefe és utrahangos fogkrém használata, 12 órán keresztül friss leheletet biztosít.
 • Fogai maximális tisztaságát dörzsölés nélkül érheti el. Így elkerülhető a fogzománc sérülése és a fogíny irritációja. És éppen ezért ideális implantátumok, koronák, hidak vagy fogszabályzók viselőinek is.
 • Megoldás lehet érzékeny vagy visszahúzódott vérző fogíny esetében is, amikor a sikáló-dörzsölő folyamatok fájdalmat okoznak. Éppen ezért javasoljuk fogínysorvadás esetén is az alkalmazását. 
 • Hosszú évek tapasztalati értékei igazolják, hogy az ultrahangos fogtisztítás koronák, hidak, implantátumok viselése esetén sem fejt ki negatív hatást. Sőt!

Az ultrahangos fogtisztítást egyaránt ajánljuk gyerekeknek és felnőtteknek, időseknek és fiataloknak, sőt már elérhető kisállatoknak is!

                                                                          

Mi a gingivitis és a parodontózis?

A gingivitis egy gyulladás a fogínyben, a parodontózis (fogínysorvadás) pedig egy későbbi stádium, amely aztán az íny, az állcsont és a gyökerek károsodásához vezethet. Ha a fogakat nem tisztítjuk elég alaposan, megnő a lepedék és a fogkő lerakódásának veszélye. A fogíny szélein lerakódó lepedék gyakran okoz ínygyulladást. Ennek jele a fogmosáskor fellépő ínyvérzés. Ez a gingivitis első fázisa. A fogínytasakokban megsokszorozódik a baktériumok száma és néhány nap után kialakul a gyulladás. A fogínytasakok szinte ideális környezetet biztosítanak a baktériumok és a lepedék ijesztően gyors szaporodásához. Ha nem teszünk semmit a baktériumok ellen a gyulladás első fázisában (gingivitis), a helyzet még rosszabb lesz és kialakul a második fázis, a parodontózis. A fogínytasakok lefelé növekednek, egy bizonyos mélység elérése után a baktériumok közvetlenül támadják a fogágyat és a környező gyökerek rendszerét. Az eredmény: a fogak meglazulhatnak és kieshetnek.

Így segít az Emmi-dent parodontózis és gingivitis esetén:

Az ultrahangos fogkefe hatékony eszköze a fogínytasakokban mélyen megtalálható baktériumok elérésének. Alternatívája a fogorvosi kezelés, amikor a fogorvos felnyitja és kitisztítja a fogínytasakokat. Ilyenkor azonban szinte mindig visszamarad egy kevés baktérium, ezért a probléma újra és újra visszatér. Ha fogait rendszeresen Emmi-dent-tel tisztítja, a baktériumok száma állandóan csökken, így a problémát – a szó valódi értelmében – a gyökerénél ragadjuk meg. A gyulladások elmúlnak vagy drasztikusan csökkennek – általában már néhány héten belül. A fogíny szemmel láthatóan egészségesebb lesz. Az Emmi-dent eltávolítja a gyulladások okait – a baktériumokat és a lepedéket. Hatékonyan megelőzhető a fogkő kialakulása is. az Emmi-dent azokat a helyeket is tisztítja, ahová nem érnek el a sörték, mélyen a fogínytasakokban. Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe aktiválja az ínyben a vérkeringést, így elősegíti a gyógyulási folyamatot. A mikro-buborékos fogkrém milliónyi mikroszkópikus buborék előállításával támogatja illetve teszi lehetővé a tisztítási folyamatot, mivel ezek a legkisebb fogközökbe és egészen mélyen a fogínytasakokba is bejutnak.

Természetes fogfehérítés néhány nap alatt! 

Az apró színes részecskék (pl. kávé, tea, nikotin vagy bor) okozta elszíneződések nem távolíthatóak el egyszerű fogmosással és hagyományos fogkrémmel. Az Emmi-dent fogkefe mikro-buborékjai azonban hatékony megoldást kínálnak erre a problémára, mivel ezerszer kisebbek, mint a hagyományos fogkrém-buborékok. Az Emmi-dent mikro-buborékok annyira kicsik, hogy képesek a fogzománc apró repedéseiből eltávolítani a legkisebb részecskéket is. Fogai már néhány nap elteltével fehérebbek lesznek. Visszatér eredeti természetes fogszíne és meg is marad, amíg az Emmi-dent fogkefét és a hozzá tartozó mikro-buborékos fogkrémet alkalmazza. A vegyszeres fogfehérítés gyakran gyengíti a fogzománcot, míg az Emmi-dent vegyszerek nélkül adja vissza a fogak természetes fehérségét. Kíméletes és védi a fogzománcot.

Használati útmutató:

 • A fogakat naponta kétszer, kb. 3-6 percig ajánlott tisztítani.
 • A fej sörtéit használat előtt rövid ideig nedvesítse meg folyóvíz alatt.
 • Kizárólag ultrahangos fogkrémet használjon (csak ezzel működik a mikrobuborékok millióinak képződése) kb. 2 borsószemnyi fogkrémet tegyen a sörtékre.
 • Az ultrahangos fogkrémet az ultrahangos fogkefefej sörtéivel gyengéden, egyenletesen hordja fel a fogak külső és belső felületére.
 • Azután a sörtéket – anélkül, hogy rányomná vagy mozgatná – gyengéden helyezze a fogak belső, külső és felső (rágó) felületére, és tartsa mindenhol kb. 5-10 másodpercig. A fej sörtéi 2-3 fogat fednek le egyszerre.
 • A készülék csak halk zümmögő hanggal működik.
 • A tényleges tisztítási idő a fogak szennyeződésének mértékétől függ.
 • A fogtisztítás befejezése után – még bekapcsolt állapotban – a készüléket és a sörtéket rövid ideig folyóvíz alá tartva öblítse le. Majd kapcsolja ki a készüléket és törölje szárazra. A sörtéket nem kell áttörölnie, azokat az ultrahang használat közben, automatikusan fertőtleníti.
 • A mikro-fogtisztítás befejeztével a készüléket (kikapcsolt állapotban), akár az ultrahangos fejjel együtt is visszahelyezheti a töltőre. 24 órás töltés után – pl. egy utazás alatt – kb. 10 napig tudja használni a készüléket utántöltés nélkül.
 • Napi kétszeri használat esetén, 3 hónap után ajánlatos az elhasznált fejet újra cserélni.
 • A fogközök tisztításához - ahogyan eddig is - javasoljuk segédeszközök, mint például fogselyem, fogköz-tisztító kefe és szájvíz használatát is.

Az Emmi-dent ultrahangos fogkefe alapkészlet tartalma:

 • 1 db Emmi-dent Metallic nyél
 • 1 db Emmi 100-240 A töltő
 • 1 db Emmi-dent ultrahangos cserélhető fej felnőtteknek
 • 1 tubus Emmi-dent ultrahangos fogkrém - 75ml

 2 év gyártói garancia!

Gyártó:
Emmi-dent
Akciós termék:
Igen
Akció kezdete:
2020-11-26
Akció vége:
2020-11-29

A termékkel kapcsolatos kérdését itt tegye fel:

Ezzel az űrlappal azonnal e-mailt küldhet a termékkel kapcsolatos kérdéseivel. Kérdezzen bátran szakértőinktől. Kérdésére hamarosan választ kap e-mailben.

*Név:
*E-mail cím:
*Kérdés:
 
Kérdés küldése
 
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2020 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.