0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
47.280 Ft / 1 éves adag
-
+


kosárba
Kívánságlistára | Összehasonlít

Innováció. Előrelátás. Egészséges, örömteli gyermekkor.        Mi megalkottuk, ÖN DÖNT.

Minden szülő jól tudja, hogy a közösségben eltöltött 10 hónap egyenlő a különböző fertőzések, betegségek szezonjával. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a gyümölcsök és zöldségek tápanyagtartalma már közel sem olyan mint régen, konyhakész állapotban, pedig még többet veszítenek értékükből. Ezért kiemelten fontos, hogy számukra biztosítsuk a megfelelő vitaminpótlást, hiszen ezek hiányában csökken a szervezet ellenállóképessége!.

Mitől más ez a vitamin?

A Natural Immune Control System cégcsoport a gyerekek igényeit szem előtt tartva alkotta meg a szájban oldódó 18 komponensű, narancs-cseresznye ízű gyermek multivitamint, melynek alapját a pre- és probiotikumok képezik. Hatféle élőflórát tartalmaznak emelt csíraszámban, továbbá hatékonyságot növelő Inulint , és sok-sok hozzáadott természetes vitamint. A 365 tasak ízletes granulátumot rejt, melyet a gyerekek könnyen és szívesen fogyasztanak!

A készítmény összetevői, gyermekünk egészségére gyakorolt hatásai a következők lehetnek:

 A 11 vitamint és ásványi anyagot tartalmazó készítmény fontos az egészséges tápanyagbevitel támogatásához.

 A pre- és probiotikumok egymás hatását erősítve támogatják az egészséges bélflórát.

 A B vitaminok hozzájárulnak: az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesznek a hormon-, és anyagcsere szabályozásban.

 A K-vitamin részt vesz a véralvadásban és a normál csontozat fenntartásában.

 Az E-vitamin a sejtek oxidativ stresszel szembeni védekezését javítja.

 Az A-vitamin hozzájárul a bőr és a szem normál működésnek fenntartásához, 

 A C-vitamin segíti a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat, a normál pszichológiai funkciókat valamint az idegrendszer és az immunrendszer normál működését.

 A D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódásban, ezért szerepe van a immunrendszer normál működésében. Hozzájárul az egészséges izomfunkció, a csontozat, a normál fogazat fenntartásához is.

 A Kalcium pedig, fontos az izomműködéshez, az emésztőenzimek normál működéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerületátvitelben.

Különösen  ajánlott, ha a gyermek:

  • étvágytalan,
  • válogatós, ezáltal kiegyensúlyozatlanul étkezik
  • gyakran betegeskedik, sokszor szed antibiotikumot
  • kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyaszt
  • fáradt, gyenge, enervált

Összetevők: Fruktóz, dextróz, kalcium,aszkorbinsav, magnézium-sztearát, E-vitamin, K2 vitamin, B vitaminok, A-vitamin, D-vitamin, Inulin és élőflóra, aroma

A termék magas technológiai színvonalon, a nemzetközileg elismert GMP (Good Manufacturing Practice) előírásainak megfelelő gyártási rendszerben készül. Tartósítószer és színezék mentes.

Adagolás: 1 tasak naponta

Kiszerelés:  365 tasak / doboz, azaz 1 éves adag

Napi adag ára: 130 Ft/ nap

Forgalmazó:
NICS

A termékkel kapcsolatos kérdését itt tegye fel:

Ezzel az űrlappal azonnal e-mailt küldhet a termékkel kapcsolatos kérdéseivel. Kérdezzen bátran szakértőinktől. Kérdésére hamarosan választ kap e-mailben.

*Név:
*E-mail cím:
*Kérdés:
 
Kérdés küldése
 
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.