0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
12.050 Ft
-
+


kosárba
Kívánságlistára | Összehasonlít
Az omega-3 zsírsavak, fõleg a DHA fontosak a vizuális és idegi funkciók optimális mûködésében.
• A hidegvizi halolajból származó omega-3 zsírsavak segítenek a koleszterin, a triglicerid valamint az alacsony sûrûségû lipoproteinek szintjének optimális szinten való tartásában.
• Emellett az omega-3 zsírsavak egyéb jótékony hatást is kifejtenek,például az izületi gyulladások esetében is hasznosak.
Az omega-3 zsírsavak mind a 8 tagját tartalmazza!
 
  • 17%- kal csökkenti a triglicerid szintet.
  • 38%- kal javítja az omega-3 indexet a vérben.
  • Jótékonyan hathat a gyulladásos folyamatokra.

Az Omega-3 nevű zsírsavak képesek módosítani a vér kémiai összetételét. Először is, csökkentik a triglicerid szintjét, amely a vér zsíros részét képviseli. Másodszor, megakadályozzák az artériák eltömődéséhez is vezető véralvadék képződését, csökkentve bizonyos sejtek aggregációs képességét és a vér sűrűségét. Harmadszor pedig csökkentik a vérnyomást. És végül, de nem utolsósorban, az Omega-3 zsírsavak csökkenthetik az aritmia veszélyét is ( a szívdobogás szabálytalansága vagy ki-kimaradása), amely a váratlan rosszullétek gyakori oka.

TUDJON MEG TÖBBET! >>>   http://www.gnldtools.com/SE/hungary/pdf/NYCU/0208_H.pdf

Használati utasítás: napi 1–3 kapszula fõétkezés után
 
A doboz tartalma: 90 db kapszula /akár 3 havi adag
Forgalmazó:
Gnld

A termékkel kapcsolatos kérdését itt tegye fel:

Ezzel az űrlappal azonnal e-mailt küldhet a termékkel kapcsolatos kérdéseivel. Kérdezzen bátran szakértőinktől. Kérdésére hamarosan választ kap e-mailben.

*Név:
*E-mail cím:
*Kérdés:
 
Kérdés küldése
 
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.