0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
11.300 Ft
-
+


kosárba
Kívánságlistára | Összehasonlít

A „H-500” antioxidáns hatású termék. Védelmet biztosít a szabad gyökök ellen, így segít helyreállítani a szervezet normális munkabíró képességét.

A „H-500”-nak kedveező hatása van az egészségre:

  •  bármely fizikai vagy szellemi erőfeszítés idején fokozza az ellenálló-képességet;
  •  ajánlott sportolóknak és aktív pihenést kedvelő személyeknek;
  •  megelőzi a szervezet kori öregedését.

A hatóanyagok hatása

A „H-500” vitalitás, ellenálló képesség és gyógyulás forrása, fizikai és szellemi teherbíró képességet biztosít.

A „H-500” fokozza a teherbírást bármely fizikai megerőltetés, tornaóra vagy hosszas fizikai erőfeszítés alatt. Hozzájárul a tejsav szint csökkentéséhez és ennek gyors elfogyasztásához az izmokból, így gyorsítja az izmok helyreállását fizikai erőfeszítés után.

A jótékony hatásnak köszönhetően a terméket használhatják hosszas szellemi erőfeszítést, fizikai erőfeszítést végző személyek, sportolók, illetve az aktív pihenést kedvelők, hiszen lehetővé teszi a túlterhelés könnyű elviselését, segít leküzdeni a túlzott feszültséget, fokozza az izmok feszességét és az izomtónust.

Ez a termék, a fehérjék és szénhidrátok bomlása során történő energia-felszabadítással serkenti a sejt energiatermelését és fokozza a szervezet energia potenciálját, ami rendkívül fontos az egészség teljessége tekintetében, hiszen a kellő energia tartalék jó szellemi és fizikai teherbíró képességet biztosít, javítja az anyagcserét és lehetővé teszi számos kedvezőtlen tényező kivédését.

A „H-500” megakadályozza az egészséges sejtek oxidációját és helyreállítja a belső környezet szervezet számára kedvező lúgosságát, hozzájárul a sejttápláláshoz és az anyagcseréhez.

Adagolás: 2 x 1 kapszula naponta

A jobb hatásfok érdekében ajánlott egy kapszula tartalmát egy pohár szénsavmentes vízben, közvetlenül fogyasztás előtt feloldani. A „H-500”- nak köszönhetően a korai öregedés és az rossz általános egészségi állapot gondja Ön számára megszűnik.

Kiszerelés: 60 db kapszula

Forgalmazó:
Coral

A termékkel kapcsolatos kérdését itt tegye fel:

Ezzel az űrlappal azonnal e-mailt küldhet a termékkel kapcsolatos kérdéseivel. Kérdezzen bátran szakértőinktől. Kérdésére hamarosan választ kap e-mailben.

*Név:
*E-mail cím:
*Kérdés:
 
Kérdés küldése
 
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.