0
Rendeléseim Kívánságlista Összehasonlítás Legutóbb nézettek Legutóbbi keresések Személyes adatok Bejelentkezés Regisztráció
6.900 Ft
-
+


kosárba
Kívánságlistára | Összehasonlít

A Stimaral használata minden olyan ember számára ajánlott, aki energiahiányban szenved. Ez a tonizáló és adaptogén hatású készítmény koffein nélkül stimulálja, harmonizálja és kíméli a szervezetet. Olyan biológiailag aktív anyagokat tartalmaz, amelyek növelik a szervezet ellenálló képességét, fizikai és szellemi teljesítőképességét, megszüntetik a fáradságot, illetve új energiát adnak a testnek.

Kiemelt hatásterületei: stressz, alkalmazkodás, teljesítőképesség, energia-háztartás, lelki panaszok.

  • Ez az élénkítő (koffeinmentes!) készítmény ösztönzi az egész szervezet, különösen az agy tevékenységét, fokozza a fizikai és szellemi energiákat. Csaknem tucatnyi különféle gyógynövényt, köztük páfrányfenyő (Ginkgo biloba) kivonatot tartalmaz.
  • Biológiailag aktív összetevői révén mérsékli a fáradtságot, növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet.
  • Kiválóan alkalmazható másnaposság, energiahiány esetén, vagy akkor, ha késő éjszakáig meg kell őriznünk a fittségünket.
  • Használata különösen akkor előnyös, ha maximális fizikai vagy szellemi teljesítményre van szükség. Segít élesíteni az elmét, javítva a memóriát, a látást, a hallást és az egyéb érzékelő képességeket. Támogatja a figyelem összpontosítását, az agyműködést, és enyhíti az öregedést kísérő memóriaproblémákat.
  • Testi és szellemi leépüléssel járó betegségek, például Parkinson-kór, valamint értelmi fogyatékosság esetén ugyancsak alkalmazható

A doboz tartalma: 30 ml koncentrátum

Forgalmazó:
Energy

A termékkel kapcsolatos kérdését itt tegye fel:

Ezzel az űrlappal azonnal e-mailt küldhet a termékkel kapcsolatos kérdéseivel. Kérdezzen bátran szakértőinktől. Kérdésére hamarosan választ kap e-mailben.

*Név:
*E-mail cím:
*Kérdés:
 
Kérdés küldése
 
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt
A legjobb minőséget kapja, miközben több ezer forintot spórolhat. Ez a pénz az Ön zsebében marad. Jelentkezzen most:
Kiváló minőség, jóval a piaci árak alatt

© 2019 eletmodbazis.hu | Az árak ÁFA mentesek | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.